(VIDEO) VIŠE NISU SAMO FOTKE, SAD JE TU I VIDEO: Šta to u kolima radi Dijana Hrkalović?!

Autor: Republika

Hronika

07.08.2021

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka u MUP Srbije koja se dovodi u vezu sa zločinačkim klanom Veljka Belivuka, oglasila se na Instagramu.

Foto: instagram.com/printscreen

Dijana Hrkalović

Za razliku od ranijih objava, kada je na toj društvenoj mreži postavljala svoje fotografije obično uz opis iz dela pisca Čarsla Bukovskog, sada je Hrkalovićeva postavila video snimak.

Snimak za koji se ne može sa sigurnošću reći gde je nastao, a na kome se vidi kako Hrkalovićeva vozi automobil i uživa u muzici.

Kakav je muzički ukus novopečena zvezde Instagrama, možete pogledati u snimku.

 

 

 

Podsetimo, kao što je Republika već pisala, od kako ime Dijane Hrkalović figurira u brojnim izveštajima o klanu Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, ali i drugim aferama poput afere "Prisluškivanje" kada je na meti bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ona se često oglašava na društvenim mrežama i šalje, kako veruju kriminolozi, misteriozne poruke.

Očito da je njihovo oglašavanje u javnosti, fotografije i poruke koje šalju javnosti bivši ministar i njegova državna sekretarka posledica pritiska pod kojim se nalaze. Jasno se vidi kome ona šalje misteriozne poruke, ili navijačima ili nekim njenim simpatizerima koji su iza rešetaka, odnosno kriminalcima - naveo je Božidar Spasić komentarišući činjenicu da su Hrkalovićeva i Stefanović gotovo istovremeno otvorili Instagram naloge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading