(VIDEO) POTRESNA ISPOVEST DEDE NASTRADALOG DEČAKA SA KARABURME: Krenem da mu kupim sladoled, pa se zapitam gde si pošao?!

Autor: Adelarda POPOVIĆ

Hronika

23.07.2021

16:14

Građane Srbije pogodila je vest o pogibiji dečaka sa Karaburme koji je život izgubio na pešačkom prelazu.

Republika rs, facebook/OFK Gol
Stefanov deda Slobodan Balić

Jedan od dvojice braće koju je bahati vozač Lazar Galić pokosio na Karaburmi, nažalost, izgubio je bitku za život, a Galić je pušten da se brani sa slobode.

Ta vest razbesnela je Beograđane, pa su juče i danas u toku dana okupljeni na mestu stradanja malenog dečaka tražili pravdu za Stefana (9).

Za Republiku.rs deda nastadalog Stefana Slobodan Balić ispričao je potresnu priču o ovoj tragediji koja je uzdrmala celu Srbiju.

Balić je zahvalan policiji na brzom pronalasku Galića koji je povratnik, ali je veoma uznemiren njegovim puštanjem da se brani sa slobode, pa se zapitao da li sudinica ima svoju decu. 

Sa suzama u očima priča o svojim unucima i priznaje da se teško nosi sa gubitkom, i da i dalje ide da njima dvojici kupi sladoled i slatkiše, a onda zastane i pita se gde si krenuo...?

Zahvaljujući njegovom sinu Mihailu Baliću koji je lekar Hitne pomoći kaže da je mali Stefan poživeo toliko i ističe da je i njihova majka požrtvovana.

Vidno uznemiren i potrešen Slobodan jedva je govorio o ovom tragičnom događaju ističući da ništa nije slutilo na ovu nesreću.

Unuka će pamtiti između ostalog i po tome što je jako voleo fudbal.

- Stefan je voleo fudbal, želeo je da bude fudbaler, ja kažem dobro Stefane, bićeš fudbaler - priča od tuge slomljen Slobodan i dodaje:

- Šta da vam kažem, veoma je teško.

Instagram/moj_beo_grad

Zakazan novi protest

Građani beogradskog naselja Karaburma u kojem je stradao devetogodišnji dečak Stefan kada je na njega automobilom naleteo bahati vozač Lazar Galić, najavili su novi protest.

Kako su nam ispričali organizatori, protest je zakazan za 19 časova.

 U 19 časova na uglu ulica Pane Đukića i Marijane Gregoran biće održan novi protest da da Stefanov ubica i oni koji su ga pustili na slobodu budu procesuirani. Molim vas da nas podržite, da nijedno dete više ne mora da strada zbog bahatih vozača - kaže Jelena Milosavljević, žiteljka Karaburme.

Podsetimo, nesreća se desila za vikend na Karaburmi. Dečaci S.B. (9) i L.B. (5) su "pešački" prelazili sa ocem Mihailom Balićem (43). Vozač Lazar Galić (38) pokosio je dečake na pešačkom prelazu dok je autom marke citroen išao oko 100 km na čas.

Galić je pobegao sa lica mesta, ali je ubrzo pronađen i pušten da se brani sa slobode.

Građani nezadovoljni odlukom suda protestvovali su danas i juče na Karaburmi, tražeći pravdu za nastradalog Stefana.

Komentari (0)

Loading