(VIDEO) OVO JE DIVLJAK KOJI JE PREBIO DEVOJKU U TERETANI! Preko društvene mreže pretio i pričao da je glavni!

Autor: Republika

Hronika

08.07.2021

19:55

Jeziva scena odigrala se juče u teretani u Novom Beogradu kada je jedan od posetilaca teretane ušao u pult i prebio radnicu koja se tamo nalazila. Nasilniku je ovog popodneva određen pritvor od 30 dana.

printskrin

Pomahnitali siledžija napravio je skandal u teretani na Novom Beogradu jer ga radnici nisu pustili da sedi iza pulta.

Nasilnik je nakon toga otišao iz objekta, pa na društvenim mrežama objavio video u kom preti "radnici Dragani" da će je ubiti, kao i da će napraviti haos u teretani, u kojoj je "od danas on gazda".

Na snimku koji je na društvenim mrežama objavio najavio je da će napraviti haos i maltretirati radnicu, kao i da on sada "preuzima teretanu".

 

- Ako kojim slučajem vidite neki haos tamo, znajte da sam ga napravio ja. Da se zna od danas ja sam glavni u toj teretani i postavljen sam od strane glavnog vladara Solfijea, ako sam dobro izgovorio, najvećeg kralja univerzuma svih vremena. Ja sam hteo da uđem za put i sednem na stolicu, ta devojka mi se isturila i rekla da će zvati policiju... Kad sam krnuo onu stolicu, evo noga mi je krvava, da ne bude da lažem, ćopam... Sutra će komplet osoblje da dobije otkaz i doći će novo osoblje sa marsa - rekao je između ostalog u videu punom pretnji uhapšeni U. R.

Podsećamo, dalje nasilje nad radnicom sprečio je pevač Slobodan Radanović.

 

 

 

Komentari (0)

Loading