UKLETO DVORIŠTE U SELU KOD BELE CRKVE: Nesrećni čovek pekao rakiju pa pao u bunar, pre tri godine na istom mestu meštanina pojele svinje

Autor:

Hronika

25.05.2021

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomislav M. (68) iz Vračevog Gaja kod Bele Crkve nastradao je tokom pečenja rakije, kada je upao u bunar u dvorištu prijatelja S. K. U istom dvorištu pre tri godine desila se još jedna tragedija, kada su svinje pojele meštanina Miodraga S. (61).

RepublikaFoto: Srpski telegraf/D.I.
Ilustracija Bunara

Neobezbeđen bunar

Nesreća se dogodila u ponedeljak uveče, kada je Tomislav M. došao kod komšije da peku rakiju.

- Krenuo je kući, bio je mrak. Najverovatnije nije ni video bunar i upao je u njega - rekao je komšija.

Jedna komšinica dodaje da je taj bunar potpuno neobezbeđen.

- Stoji otvoren i bilo je pitanje vremena kada će neko da nastrada. Može i neko dete da upadne, ne znam kako je komšija to tako mogao da drži - priča komšinica i dodaje da su telo izvukli vatrogasci.

- Bila je policija, ali reč je o nesrećnom slučaju. Niko ga nije gurnuo, samo je popio i zaboravio da tu ima bunar. Verovatno su malo više popili. Bila je tu i Hitna pomoć, ali nažalost, Tomislavu nije bilo pomoći - priča potresena komšinica. Ostale komšije imaju reči hvale za nastradalog Tomislava.

- Bio je mučenik dobar, ima porodicu, ali je voleo da popije. Taj alkohol nađe način da ti uzme glavu - pričaju oni.

Kako dodaju, S. K., u čijem se dvorištu desila tragedija, živi sam, a pre ove tragedije imao je još jednu, isto u svom dvorištu.

- Pre tri godine komšija Miodrag S. (61) hteo je da mu pomogne i nahrani svinje. Ušao je u svinjac i nije izašao. Nesrećni Miodrag je, dok je davao životinjama da jedu, imao srčani udar i samo je pao među njih. Kada su ga našli, bili su mu pojedeni neki delovi tela, šake, noge, delovi lica... Bilo je jezivo - priseća se komšija.

Kao da je uklet

On dodaje da je S. K. to tada užasno podneo i pita se kako li će ovo sada da preživi.

- Mislim da je istog dana pobio svinje i bacio. Eto, posle nešto malo više od tri godine još jedna jeziva tragedija kod njega u domaćinstvu. On kao da je uklet. Inače je miran, dobar čovek, nema mnogo, ali i ono što ima, on bi podelio s drugima - kaže sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading