VOZAČ "KUĆE OD SRCA" ŽIVOTNO UGROŽEN: U teškom stanju na operacionom stolu

Autor:

Hronika

16.04.2021

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U udesu koji se danas dogodio u Lađevcima kod Kraljeva, preminula organizatorka emisije "Kuća od srca" Jasmina M. (47).

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Prema nezvaničnim informacijama, i vozač je u teškom stanju i trenutno se nalazi na operacionlom stolu u opštoj bolnici "Studenica".

- Jasmina je bila živa kada je stigla u bolnicu, međutim imala je strašne povrede po celom telu i brojne prelome. Odmah je prebačena na reanimaciju, ali je ubrzo podlegla stravičnim povredama - kaže izvor i otkriva u kakvom je stanju povređeni vozač ekipe "Kuća od srca".

- Vozač je u teškom stanju, i trenutno se nalazi na operaciji - naveo je izvor.

Podsetimo, kako se sumnja, udes se dogodio kada je kamion „skanija“, prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naleteo na kamionet „fijat“ beogradske registracije u kojem se nalazio deo ekipe poznatog televizijskog serijala „Kuća od srca“, a koji je pokušao da se na glavni uključi sa sporednog puta, sa desne strane kolovoza.

Od siline udarca kamionet je bukvalno odleteo u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu obližnjeg fudbalskog terena.

Teško povređenog muškarca i ženu iz smrskanog kamioneta izvukli su pripadnici kraljevačke vatrogasno-spasilačke jedinice i oni su potom sanitetom preveženi u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj se na ovoj deonici Ibarske magistrale odvijao naizmenično jednom kolovoznom trakom, a više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila biće poznato nakon istrage koja je u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading