Među uhapšenima sa sedam kilograma hašiša i jedna žena: Saslušavani devet sati i odvedeni u pritvor!

Autor:

Hronika

31.03.2021

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saslušanje troje, u Beogradu uhapšenih lica, koja se sumnjiče da su se bavile trgovinom droge pošto su uhvaćeni sa sedam kilograma hašiša, trajalo je bezmalo devet sati pred zamenikom Višeg javnog tužioca.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Među uhapšenima je, kako Republika saznaje i jedna žena. Svima je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana, iako se kako saznajemo, tridesetdvogodišnja žena S. M. branila da ništa nije znala o drogi.

- Ž. I. je moj emotivni partner i ja uopšte nisam upoznata sa tim da on ima bilo kakvog dodira sa drogom. Nas dvoje smo bili zajedno pola sata pre nego je on uhapšen i nemam pojma kako i zašto je došlo do toga - rekla je mlada žena pred tužiocem.

Za razliku od nje, obojica uhapšenih muškaraca su se branila ćutanjem, a uz njih su bili njihovi branioci. 


Advokat Ž. I. (47) , Boško Žurić protivio se određivanju pritvora i nije bio raspoložen da nam otkrije detalje hapšenja i saslušanja. 
Foto: Republika
Boško Žurić

- Sve što sada mogu da vam kažem je da se moj klijent branio ćutanjem. On će svakako odbranu izneti u kasnijem toku postupka. Na to sto mu je određen pritvor mi ćemo se žaliti jer smatramo da ne postoje uslovi za određenje pritvora - rekao je Žurić.

Sa druge strane, Republika saznaje da je policija dobila dojavu da se kod S. I. (45) iz Beograda, poreklom iz Peći nalazi velika kolicina droge koju je kupio od para iz Beograda. Izlaskom na lice mesta na adresi S. I., u njegovom automobilu je pronađeno sedam kilograma hašiša koje je prema sumnji policije nešto ranije, istog dana preuzeo od Ž. I. i S. M. 

Inače, u prvoj objavi o ovom hapšenju potkrala se greška da je drogu par kupio od S. I.  Za sada, se svo troje terete za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Stole Mitev

21.08.2023 22:28

Okoncati Brak 💍💍Posle 15 Godina Braka

Stole Mitev

21.08.2023 22:34

Razvodu Braka Posle 15 Godina Braka 💍💍

Stole Mitev

21.08.2023 22:35

Razvodu Braka 💍💍💔💔

Stole Mitev

21.08.2023 22:36

Razvod Posle 15 Godina Braka 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔