KO JE GORAN PAPIĆ?! Veljinim kriminalcima pružao logistiku, šurovao sa Dijanom Hrkalović

Autor: Republika

Hronika

09.03.2021

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Papić, bivši zamenik načelnika SBPOK, koji je uhapšen i sproveden na višečasovno saslušanje, u javnosti je dovođen u vezu sa Veljkom Belivukom zvanim Velja Nevolja, kao i nekadašnjom državnom sekretarkom u MUP Dijanom Hrkalović.

RepublikaFoto: Starsport/printscreen/
Velja Nevolja i Goran Papić

Kako je Republika nedavno pisala, uhapšeni šef mafijaškog klana imao je razgranatu mrežu saradnika u državnim institucijama, među visokim funkcionerima i pripadnicima policije.

Kako je objasnio naš izvor, uz istrage monstruoznih zločina, iznuda, dilovanja, otmica, paralelno se prate i ispituju i Belivukovi pomagači u državnim strukturama, a postojale su opravdanje sumnje da je među njima i Goran Papić.

Papić je bio Veljina desna ruka i obezbeđivao mu je logistiku. Njihova saradnje išla je dotle da je Papić pomogao u skrivanju Belivukovih krivičnih dela. Njegovi ljudi su i posle njegove smene radili na zaštiti vođe najopasnijeg kriminalnog klana u Srbiji i koji su pre nekoliko dana pohapšeni - ispričao je tada izvor Srpskog telegrafa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Dama bez blama

09.03.2021 16:25

Ako je saradjivao sa mafijom neka odgovara, ne zalim nikoga ko je sa kriminalom.

Milan

09.03.2021 16:34

Samo nek institucije rade svoj posao.

Lela

09.03.2021 17:17

Svi u zatvor koji su imali veze sa mafijom bezobzira ko je i sta je.

Petar

09.03.2021 18:33

Zakon je isti za sve! Nije kliše, evo pali!!!