EKSKLUZIVNO! Policija na stadionu Partizana PRONAŠLA SNAJPER!

Autor: Republika

Hronika

04.02.2021

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici policije pronašli su danas na stadionu Partizana u Humskoj snajper!

RepublikaFoto: Starsport

Pripadnici policije, Žandarmerije i Bezbednosno-informativne agencije su od ranog jutra pretraživali stadion Partizana, odnosno prostorije koje je Veljko Belivuk sa svojom kriminalnom grupom koristio. 

Organi reda su sumnjali da Velja Nevolja ima tajne štekove i ispostavilo se da su u pravu. Kako je Republika prva objavila, policija je pronašla određenu količinu droge, dok je kasnije u jednoj od prostorija pronađen i snajper. Ovaj komad oružja je odmah prosleđen na veštačenje i tek treba da se utvrdi da li je korišćen i u koje svrhe.

Podsetimo, Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, uhapšen je jutros sa još 16 članova kriminalne grupe u velikoj akciji srpske policije. Belivuk se sumnjiči za ubistvo navijača Crvene zvezde Zdravka Radojevića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Anna

04.02.2021 17:43

Strašno... Srbija nije mesto za kriminal i nasilje.

Maja

04.02.2021 20:00

Borba protiv kriminalnih organizacija ne jenjava. Danas se država obračunala sa veoma opasnom grupom, koja je počela da nalikuje na zemunski klan. Zakon je iznad svih, nema privilegovanih. Država je dokazala, tako će biti i u budućnosti, da je jača od kriminalnih organizacija.