VELJIN PAJTOS SPREMAN DA PROPEVA! Milovan Tadić će da oda Belivuka i ekipu!?

Autor: Republika

Hronika

04.02.2021

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od saradnika Veljka Belivuka, Milovan Tadić, spreman je da policiji otkrije sve što zna o krivičnim delima za koja se terete pripadnici kriminalne grupe

RepublikaFoto: Starsport

Među uhapšenima u današnjoj velikoj policijskoj akciji, pored Veljka Belivuka, našao se i Milovan Tadić (33) zvani Miksa, bivši šef obezbeđenja kluba "Tilt", koji je navodno bio spreman na saradnju sa policijom, piše Kurir.

Tadić, kome se sudi jer je nasmrt pretukao Slobodana Vukića, navodno je spreman da policijskim organima otkrije određene detalje i važne informacije o vođama navijača, tačnije učesnika u krivičnim delima koji su jutros uhapšeni.

Podsetimo, Velja Nevolja, uhapšen je rano jutros na Rudniku, sa još 16 pripadnika njegove kriminalne grupe. Kako je Republika ekskluzivno objavila, Belivuk se sumnjiči za likvidaciju navijača Crvene zvezde Zdravka Radojevića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading