(FOTO) Policija uklonila sporan transparent VELJINE GRUPE SA STADIONA U HUMSKOJ!

Autor: Republika

Hronika

04.02.2021

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici policije uklonili su transparent koji su Grobari istakli na južnoj tribini stadiona.

RepublikaFoto: Starsport

Navijači Partizana poslednjih dana vodili su pravi "grafitaški rat" s policijom, koju su prozivali u mnogim porukama na fasadama, a istakli su i jedan transparent na južnoj tribini stadiona.

Mediji ćute na stanje u zemlji, migranti, silovanje, krađe i problemi. Naslovna strana svakoga dana, uvek su krivi navijači Partizana - pisalo je na transparentu koji je uklonjen.

Snage policije i pripadnici BIA blokirali su rano jutros stadion Partizana, onemogućen je pristup svima, a sve u cilju hapšenja pripadnika kriminalne grupe koja se sumnjiči za najteža krivična dela.

Policija je privela vođu navijača Partizana, Veljka Belivuka, kao i njegove najbliže saradnike Marka MIljkovića i Marka Budimira. Ukupno je u akciji uhapšeno 17 članova ove grupe koja se sumnjiči za najteža krivična dela - ubistva, otmice, iznude...

Zamenik načelnika UKP i vršilac dužnosti SBPOK, Ninoslav Cmolić, rekao je da su uhapšeni ozbiljni kriminalci, koji su se neko vreme krili iza navijačke grupe Partizan.

Kriminalna grupa koja je jutros razbijena je odgovorna za seriju najmonstruoznijihin zločina, možda i u nekoliko poslednjih desetina godina. Ova grupa se sve vreme krila se iza navijačke grupe Partizan, ali to nisu nikakvi navijači već obični kriminalci. Mi ćemo dokazati pojedinačnu ulogu svakog od njih, i nećemo tolerisati nikakve vidove kriminala - poručio je Cmolić na konferenciji za novinare u Palati Srbija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading