BIA SASLUŠAVA VELJU NEVOLJU! Belivuk i Marko MIljković na informativnom razgovoru!

Autor: Republika

Hronika

04.02.2021

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Belivuk poznatiji kao Velja Nevolja uhapšen je rano jutros u opsežnoj akciji organa reda i on je sproveden na saslušanje u Bezbednbosno Informativnu Agenciju (BIA)!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Belivuk i njegov najbliži saradnik Marko Miljković, sa još 14 okorelih kriminalaca,  uhapšeni su rano jutros po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal. Belivuk je uhapšen kod zgrade Pinka, dok su njegovi pajtosi uhapšeni na Rudniku.

Prema saznanjima Republike, njih dvojica su osumnjičeni da su planirali ubistvo pripadnika kriminalne grupe Pink Pante Milana Ljepoje. Beogradski mediji pišu da su njih dvojica na saslušanju u BIA.

Belivuk i Miljković su prošlog petka po povratku iz Crne Gore privedeni i saslušani u Beogradu, zbog dešavanja u susednoj državi, ali su posle četiri sata pušteni. Naime, tokom Belivukovog boravka u Crnoj Gori, gde je bio gost kod Radoja Zvicera, u javnosti označenog kao vođa Kavačkog klana, tamošnja policija uhapsila je više osoba zbog, kako se navodi, pripreme atentata na Belivuka.

Belivuk je u javnosti poznat kao vođa navijačke grupe najpre Janjičari, a potom Prinicipi, a kako su mediji svojevremeno pisali, sarađuje sa Kavačkim klanom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading