Miroslav Aleksić će sutra biti saslušan u Višem tužilaštvu!

Autor:

Hronika

17.01.2021

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičen za krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje

Foto: youtube.com/printscreen
Osumnjičen za krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje: Mika Aleksić

Miroslav Mika Aleksić sutra će biti priveden na saslušanje u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saznaju "Novosti".

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Miroslava Aleksića (1952) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje.

Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 2012-2020. godine u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne.

 

 

 

Nekoliko devojaka, od kojih su neke maloletne, prijavilo je policiji da ih je silovao ili seksualno uznemiravao Miroslav Mika Aleksić, čuveni vlasnik škole glume. Jedna od njih je renomirana mlada glumica Milena Radulović (26), koja gradi karijeru i u Rusiji, gde je za godinu dana snimila film i dve serije.

Pošto se sumnja da ima još osoba koje je osumnjičeni seksualno napastvovao, mogu to prijaviti u prostorijama Policijske uprave za grad Beograd, Bulevar despota Stefana 107.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading