Reči majke dečaka stradalog u Nišu KIDAJU DUŠU: "Čekaj me zlato, moja dobra dušo i živote"

Autor:

Hronika

08.01.2021

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moja duša, moj život, mamino dete, dobrica moj i pametna glava, čekaj me zlato, živim samo da ponovo budemo zajedno, napisala je u čitulji A. K., majka dečaka Andreja P. (12) iz Niša, koga je suludom vožnjom 4. januara na Bulevaru Medijana audijem ubio Nemanja S. (19) iz Beograda.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen/ilustracija
Dejan Ilić i Andrej P.

Ova nesrećna žena je za tri godine doživela dve teške porodična tragedije. Naime, njen suprug, Andrejev otac, preminuo je pre tri godine u snu, a tragična pogibija dečaka koji je nastradao na trotoaru kao žrtva bahatog vozača zadala je nesrećnoj ženi nove, neizlečive rane na duši. Njena majka Ljiljana Kostadinović, kaže da je nakon smrti sina A. K. u teškom stanju.

- Ćerka je ostala prvo bez muža, a sada bez deteta, ona više ne želi da živi. Moramo da je pazimo, cele noći dežuramo komšinica i ja. Zvali smo noćas Hitnu pomoć, ali ona je isterala lekare, nije dozvolila da uđu... - ispričala je medijima Ljiljana.

A. K. PRE TRI GODINE OSTALA BEZ MUŽA, A SAD I BEZ SINA

 

Nišlija Dejan Ilić (48), koji je poginuo kad i Andrej, sahranjen je na Badnji dan, a njegov prijatelj Dragan Ognjanović je još u šoku.

- Malom Andreju dugujem svoj život, tužno je reći, da nije bilo njega, i mene bi danas sahranili kraj mog prijatelja. Taj koji je došao u Niš da pokaže svoj automobil leteo je ka nama, ja i moj pokojni prijatelj, brat moj, bili smo ispred ovog malog mučenika. Kada je njega udario, puklo je, pa sam se okrenuo i video da se auto kreće bočno prema meni. Pomislio sam da je to za mene kraj. To dete je stradalo i tako meni spaslo život - priča Dragan.

Kako kaže, Dejan mu je bio više od prijatelja, bili su nerazdvojni godinama.

- Iza Dejana je ostalo troje dece, najmlađe ima samo šest godina, kako njemu da objasnimo da oca više neće videti. Kakav stručnjak može tom detetu da ublaži bol, da mu zameni oca, da mu pomogne da odraste.... Voleo bih da otac tog vozača dođe u njihovu kuću, da posedi samo pet minuta i vidi šta je rezultat njegove odluke da sinu kupi kola od 250 konja - kaže Ognjanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
zozon

08.01.2021 07:46

Da li je istina da je bahati vozač sin visokog policijskog fukcionera. Ako je to tačno onda nije ni malo čudno što se "mali" tako ponašao jer je tako i vaspitavan.

Sve se zna

08.01.2021 11:15

Otac je doktor,zaposlen u Ministarstvu zdravlja, sektor za inspekcijske poslove,bilo bi pošteno da sad da ostavku.