DETALJI HORORA KOD SVRLJIGA: Mislilo se da je sebi prerezao vrat, a onda su novi tragovi napravili OBRT!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

25.12.2020

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštanin Lalinca kod Svrljiga B. K. (75) godina koji je pronađen 22. decembra mrtav u svojoj kući u ovom selu kod Svrljiga sa prerezanim vratom, po svemu sudeći ipak je ubijen.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Iako su prvi nalazi sa lica mesta ukazivali na samobistvo, budući da je nesrećni čovek nađen u zaključanoj sobi svoje kuće sa ranom na vratu i nožem pored ruke, obdukcija je otkrila dodatne povrede zbog kojih se sumnja na uvistvo.

- Otkrivene su povrede na rukama, koje pokazuju da se preminuli čovek neposredno pre smrti pokušavao da odbrani od nekoga ko ga je napadao. To ukazuje na sumnju da se radi o ubistvu pa je nastavljena potraga za novim dokazima - kaže naš izvor.

Policija je sinoć nastavila uviđaj u kući ubijenog, tražili lampama sa ultravioletnom svetlošću mrlje od krvi kako bi sastavili mozaik ubistva.

 

 

 

Telo B. K. otkriveno je nakon što se policija obratila žena, prijateljica B. K., koja je prijavila da ne može da stupi u kontakt sa njim već neko vreme zbog čega se zabrinula jer je čovek živeo sam. Policija je otišla i na licu mesta zatekla jeziv prizor – čoveka u krvi sa posekotinom na vratu kao i nož kraj njegove ruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading