Komšije strepe za Laru (12) koja je pala sa zgrade: Za Republiku otkrivaju o kakvoj se porodici radi

Autor:

Hronika

14.12.2020

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lara (12) koja je danas pala sa četvrtog sprata zgrade u Kragujevcu nalazi se van životne opasnosti. Komšije ove porodice otkrivaju za naš portal da je ova mirna i skladna porodica, na svu sreću, izbegla suočavanje sa katastrofalnom nesrećom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Komšija iz zgrade kaže porodica koja je za dlaku izbegla tragediju važi za primernu i skladnu zajednicu i da niko od njih nije mogao da poveruje šta im se desilo.

- Lara je ležeći na zemlji zapomagala je i kukala, a bila je svesna posle pada. Svi koji su je čuli  su se sjatili ispred zgrade, a njeni roditelji su bili skoro nemi od užasa koji ih je snašao kao grom iz vedra neba. Jedan komšija je prevezao u Klinički centar gde je završila u šok sobi. Sreća u nesreći je što je pala na zemlju između staze i šahta, jer bi u suprotnom posledice bile mnogo veće - ispričao je za Srpski telegraf komšija iz Larine zgrade.

Svi susedi kategorički odbijaju da je devojčica zanemarivana i da je krivicom roditelja učinila pogrešan korak i pokušala da se ubije, ali su i iznenađeni što je to uradila jer važi za izuzetno dobro i mirno dete.

 

 

- Nikada nismo čuli neku neubičajenu buku iz njihovog stana, čak se i seste mnogo lepo slažu.Roditelji su zaposleni i rade u dobrim firmama,tako da nemaju ni te strane neke tenzije. Lara čuva mlađu sestru koja još ne ide u školu, kad roditelji nisu kod kuće i izuzetno su vaspitana deca koja se uvek lepo jave - ističe sused u poznim tridesetim godinama. 

Ceo komšiluk strepi zbog opravka devojice  i svi su sa radošću dočekali vest da nije životno ugrožena.

- Video sam Larinog oca i on mi je rekao da nije žiotno ugrožena, a zvao sam prijatelja koji radi u bolnici i on mi je rekao da ima višestruke prelome , ali da će biti dobro. Polomila je karlicu i petu- otkriva komšija. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading