SAZNAJEMO, SPREČENO UBISTVO BIZNISMENA IZ NOVOG SADA! Atentatori iznajmili stan u blizini mete, POLICIJA OSUJETILA PAKLENI PLAN!

Autor: Republika

Hronika

07.12.2020

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo zahvaljujući operativnom radu i pravovremenoj akciji policije sprečeno je ubistvo poznato biznismena iz Novog Sada, otkriva Republika.

Foto: Ilustracija

Prema našim informacijama, dvojica atentatora - P.D. iz Aranđelovca i Đ.B. iz okoline Novog Sada planirali su likvidaciju biznismena, ali je njihov plan u poslednji čas osujećen.

Kako prenosi naš izvor, njih je angažovao kriminalac sa područja Beograda sa podebelim dosijeom, a oni su iznajmili stan u blizini adrese na kojoj je stanovala meta.

- Samo su čekali momenat da zapucaju, ali taj plan je osujećen zahvaljujući pravovremenoj akciji policije - objašnjava naš sagovornik.

Inače, kako je MUP zvanično saopštio, oni su uhapšeni i osumnjičeni za krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Pretresom stana Đ.B iznajmio za D.P. policija je pronašla pištolj CZ M-57 sa sedam metaka u okviru. Pronađeno i 19 paketića marihuane.

Njima je određeno zadržavanje do 48 sati. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading