(VIDEO) Uhapšeni migranti u Sremčici: Upadali ljudima u kuće, neprijavljeno boravili

Autor:

Hronika

15.11.2020

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć su pripadnici policije oko jedan sat posle ponoći u Tisovoj ulici uhapsili nekoliko migranata koji su nelegalno boravili u kućama građana Sremčice.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Foto: Ilustracija

Već danima nekoliko migranata je primećeno kako obitavaju kroz naselje te da u napuštene kuće provaljuju i izegalno borave.

S obzirom na to da se u nekoliko pretkodnih dana iz centra grada beleže slučajevi međusobnih napada, stanovnici Sremčice strahuju da se takvi slučajevi ne preliju i u njihovo naselje, jer kako kažu migranti koji dolaze dolaze sa sobom vuku i gomilu problema.

Napominju da nisu samo primećeni na ovom mestu već da ih ima i na drugim lokacijama ovog dela grada.

Na snimku koji je na društvenoj mreži "instagram" objavio profil moj_beo_grad, može se videti kako nekoliko migranata u koloni ulazi u kombi policije dok se nekolicina građana koja se okupila oko vozila povicima na engleskom i srpskom jeziku dobacivali migrantima da ih ne žele u njihovom kraju te da se više ovde ne vraćaju jer provaljuju u kuće i prave nerede.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading