OVO JE URADIO SAMO ZBOG NOVAKA: Španac napravio MEGAIZNENAĐENJE pred London!

Autor:

Sport

15.11.2020

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi se neće složiti sa njim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Emotivni Rafael Nadal slavi na Rolan Garosu

Treneri vole da skidaju pritisak sa svojih izabranika pred važne događaje. Upravo to je učinio španski stručnjak Fransisko Rođ pred završni Masters u Londonu.

Mediji su upitali 52-godišnjeg stratega ko su glavni favoriti za osvajanje titule u prestonici Velike Britanije, a on je odgovorio "Novak Đoković i Danil Medvedev"?!

- Ovde morate da dođete sa mentalitetom da možete da igrate dobro, ali to vam ne garantuje ništa na ovakvom turniru. Đoković je najveći favorit za titulu. Posle njega ide Medvedev, recimo - izjavio je Rođ.

Ipak, već u sledećem izlaganju, moglo se pročitati između redova da se Španci nadaju tituli koja nedostaje "biku sa Majorke" u svojoj trofejnoj karijeri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nadal sa peharom Rolan Garosa u Parizu

- Ovaj turnir je veoma prestižan i Rafa nikada niej uspeo da ga osvoji. Bitno je da nije opsednut time. On je mnogo puta ove dolazio veoma umoran, nimalo svež. Ove godine su se stvari promenile i odmorniji je. Osvojio je Rolan Garos i odigrao četiri meča u Bersiju - zaključio je španski trener.

Podsećanja radi, Rafa svoj prvi meč na završnom turniru igra u nedelju od 21 čas, a rival mu je Rus Andrej Rubljov.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading