VEDRANOV UBICA IMAO POMAGAČA: Atentator iz Braće Jerkovića pobegao u ZATAMNJENOM audiju!

Autor:

Hronika

13.11.2020

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica Vedrana Repčića (41), koji ga je u sredu ujutru oko 10 časova usmrtio s više hitaca u beogradskom naselju Braće Jerković, imao je pomagača, saznaje Srpski telegraf. Prema rečima očevidaca, egzekutor je pobegao s lica mesta ka obližnjoj pijaci gde ga je čekao jatak u crnom zatamnjenom audiju, kojim su se munjevito odvezli pored "Maxi" marketa.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Mesto ubistva Vedrana Repčića

Pretpostavlja se da se ubica sakrio u nekom od štek-stanova na periferiji Beograda koji se pripremaju za ovakve likvidacije. Ubice u takvim iznajmljenim stanovima borave dok se ne slegne prašina, računajući da će popustiti pažnja policije.

Policija je odmah blokirala Voždovac i pokrenula akciju "Vihor 3". Motiv zločina su verovatno neraščišćeni računi iz prošlosti, ali policija istražuje i Repčićeve eventualne veze s trgovinom drogom.

Sin poznatog fudbalera Zvezde Srebrenka Repčića je svojevremeno osuđen na 10 godina zatvora zbog ubistva privatnika Predraga Milosavljevića 3. avgusta 1998. godine. Bio je optužen da je dve godine ranije, kao maloletnik, ubio dvojicu muškaraca, ali je u nedostatku dokaza oslobođen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading