"IZGLEDAO JE KAO PORODIČAN ČOVEK": Komšije o ubijenom Mirkoviću imaju samo reči hvale, a likvidaciju nisu primetili zbog JEDNE stvari!

Autor: Blic, Republika

Hronika

15.11.2020

05:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Mirkovića (34), koji je ubijen prekjuče na Novom Beogradu, ubica je čekao da izađe iz supermarketa. Na mesto zločina navodno je došao električnim trotinetom, a u rukama je nosio kacigu i pištolj sa prigušivačem.

RepublikaFoto: Republika
Bojan Mirković

Marković, za kog se veruje da je bio blizak "škaljarskom klanu", išao je da kupi hranu. Stigao je do podzemne garaže, gde je ugledao svog napadača i počeo da beži ka stambenoj zgradi i liftu. Međutim, ubica ga je sustigao i upucao na samom ulazu u lift pozemne garaže.

Prigušivač je najverovatnije razlog zbog kojeg niko od komšija nije znao šta se dogodilo i nije čuo pucanj, piše "Politika".

- On je bio dečko koji se stalno vraćao kući sa kesama iz prodavnice. Baš je izgledao kao porodičan čovek - rekle su komšije Mirkovića za "Blic", na dan njegovog ubistva.

Komšije su, inače, za ubijenog Mirkovića imale samo lepe reči, navodeći da je bio fin i da se javljao u prolazu, a samo jedna stvar budila je sumnju.

- Pitali smo se šta on radi i čime se bavi, vozio je skupoceni automobil, ali nismo baš mislili da će od ovoga doći - rekli su za "Blic" stanovnici naselja Belvil u kojem je Mirković živeo i gde je ubijen.

Duboke veze sa kriminalnim miljeom

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Mesto ubistva

Pored škaljarskog klana, Mirković se još dovodi u vezu i s ubijenim Aleksandrom Šarcem, koji bio član međunarodne pljaškaške bande "Pink panteri". Navodno je Mirković je zajedno sa njim nabavljao vozila za likvidacije i bavio se logistikom u vezu sa ubistvima koja su organizovali ubijeni Damir Hadžić i nestali Lazar Vukićević.

Podsetimo, Damir Hadžić ubijen je na Krfu 23. jula zajedno sa vođom barskog klana bliskoj škaljarskoj ekipi, Alanom Kožarom. Vukićević je nestao prošlog meseca u Beogradu. Njegova porodica sumnja da je otet, ali ne isključuje se mogućnost da je ubijen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading