Detalji napada na Zelenom vencu: Ranjeni mladić je crnogorski državljanin, migranti bili pod uticajem NARKOTIKA!

Autor: Blic.rs, republika.rs

Hronika

16.10.2020

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski državljanin S. V. (24) koji je izboden noćas na Zelenom vencu u Beogradu u stabilnom je stanju u bolnici, a migrant koji ga je ubo nožem u stomak uhapšen je sat i po vremena kasnije kod glavne autobuske stanice.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Napad se dogodio noćas oko jedan sat iza ponoći, u Prizrenskoj ulici u Beogradu.

- On je bio u društvu srpskog državljanina u trenutku kada je došlo do napada, a migrant koji ga je napao bio je sa još dvojicom svojih sunarodnika. Bilo je očigledno da je grupa migranata bila pod uticajem alkohola ili nekih narkotika - kazao je "Blicov" izvor upoznat sa slučajem.

Odmah nakon napada, služba Hitne pomoći je zbrinula izbodenog Crnogorca koji je zadobio povredu stomaka.

- Muškarac je primljen u Urgentni centar, nastavlja se njegovo dalje lečenje i u stabilnom je stanju - kazali su za "Blic" iz Urgentnog centra.

Kako saznajemo, oko sat i po vremena posle napada, policija je pronašla grupu migranata kod Beogradske autobuske stanice i privela osumnjičenog.

On je saslušan pred postupajućim zamenikom javnog tužioca. Rekao je da je bio isprovociran i napadnut od strane oštećenog, nakon čega je tužilaštvo predložilo određivanje pritvora, saopštili su iz Osnovnog javnog tužilaštva.

U daljem postupku, biće ispitani, pored oštećenog i svedoci, a naređeno je i veštačenje povreda oštećenog, nakon čega će biti doneta odluka u daljem postupku, dodaje se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading