Uhapšeni vandali: Upali na izložbu stripova i unakazili crteže i galeriju u Zemunu!

Autor: Republika

Hronika

15.10.2020

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su danas više osumnjičenih za koje se sumnja da su 13. oktobra upali u galeriju "Stara kapetanija" u Zemunu, gde su pocepali izložene crteže i prskali sprejem po galeriji, nakon čega su pobegli.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Uhapšeni su A. D. (19) i Ž. M. (35), dvojicu petanestogodišnjaka i jednog sedamnaestogodišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Sumnja se da su oni, zajedno sa više osoba, pre dva dana, ušli u galeriju „Stara kapetanija“ u Zemunu, gde su pocepali izložene crteže i prskali sprejem po galeriji, nakon čega su pobegli.


Osumnjičenima A. D. i Ž. M. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

 


Po nalogu nadležnog tužioca za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu protiv trojice maloletnika biće podnete krivične prijave.

Policija nastavlja intenzivno da radi na identifikaciji ostalih učesnika ovog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading