Policajcu koji je ubio mladića u Tutinu produžen pritvor

Autor: Agencije

Hronika

01.11.2017

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Novom Pazaru produžio je pritvor za još 30 dana policajcu R.B, osumnjičenom da je u noći između 29. i 30. septembra ubio Fahrudina Skarepa (22) iz Tutina, potvrđeno je Radiju Sto plus u tom sudu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Policajac iz Tutina ostaje u pritvoru/Foto: ilustracija

Službenik policijske stanice u Tutinu se tereti za krivično delo ubistvo za koje je zaprećena kazna zatvora od pet do 15 godina.

Nakon hapšenja, R.B. je određen pritvor zbog toga što bi na slobodi mogao ometati postupak uticanjem na svedoke, ali i zato što mu se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela za koje je zaprećena kazna zatvora preko deset godina, kao i jer je učinjeno del uznemirilo javnost.

Policajac R.B. je bio priadnik patrole se nalazila u selu Dolovo, kod Tutina, tokom akcije sprečavanja nedozvoljene trgovine.

On se tereti da je pucao na vozilo kojim je upravljao Skarep. Metak je prošao kroz staklo na vozačevim vratima i teško ranio mladića koji je umro u novopazarskoj Opštoj bolnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading