Srpkinja preminula u nejasnim okolnostima: Stigli rezultati obdukcije Irene Jokić!

Autor: A. P.

Hronika

30.09.2020

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budvanska policija pronašla je juče oko 6.30 beživotno telo Kragujevčanke Irene Jokić (44) u jednom privatnom apartmanu u mestu Podličak u Pržnu. Kako je Srpski telegraf saznao iz tamošnje policije, poziv je stigao od emotivnog partnera Jokićeve P. K. (55), koji je norveški državljanin, i koji je zatekao jezivi prizor po ulasku u prostoriju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Prema prvim informacijama, posumnjalo se da je Irena ubijena i da je zločin počinio njen partner, sa kojim je živela u Oslu pre dolaska na odmor u Budvu. Međutim, obdukcijom, koja je obavljena juče u popodnevnim satima, utvrđeno je da je u pitanju nenasilna smrt.

- Irena je preminula prirodnom smrću i njen partner P. K. je po pravilima istražnog postupka saslušan i pušten čim je nalaz obdukcije dokazao ono što je on tvrdio od početka - da nije ubio devojku. Okolnosti pod kojima je došlo do smrti Kragujevčanke nisu do kraja rasvetljeni - potvrdili su za Srpski telegraf iz crnogorske policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading