Decenija veze za noć se pretvorila u KAŠU: TI SI JE*AČ NA BATERIJE, ORGIJAŠ SA KLINKAMA NA AVALI!

Autor: G. DOLJANČEVIĆ - S. STEPANOVIĆ

Hronika

18.09.2020

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova bruka za pukovnika policije Dragišu Simića (50)! Folk pevačica Ljupka Stević (35) snimljena je kako mu uništava dva automobila, a onda sama otkriva da mu je bila ljubavnica 10 godina jer mu je verovala da će se razvesti! Kao razlog svog ispada, navela je da ga je uhvatila u prevari sa klinkama.

RepublikaFoto: instagram.com/Republika
Foto: Ilustracija

POMOĆU CIJALISA

Nakon što je naš portal Republika ekskluzivno objavio snimak u kojem se vidi Ljupka kako buši gume na dva automobila marke audi A6 i tojota lend kruzer oglasila se i sama pevačica koja je na Instagramu otkrila da ju je sramota što je na vezu sa Simićem potrošila čitavu deceniju.

- Deset godina sam bacila u vodu zbog skotine us*ane! Neka cela nacija zna! Ne stidim se! Sramota me je! Evo ga veliki je*ač koji je jedva dočekao da se vrati da obrne nekoliko klinki uz cijalis (preparat za potenciju) obavezan - napisala je pevačica uz fotografiju sa pukovnikom policije.

SLUPALA MU I BENTLI ŠARIĆEVOG KLANA

Simić je oženjen i ima četvoro dece, a u žižu javnosti dospeo je kada je u junu 2014. godine otkriveno da je Ljupka Stević slupala automobil marke bentli, luksuzno vozilo koje je policija zaplenila od člana klana Darka Šarića Bobana Stoiljkovića, a koje je Simić privatizovao, kao načelnik Uprave saobraćajne policije. Ubrzo nakon toga isplivale su afere zbog kojih je završio na sudu. Na teret mu se stavlja cepanje oko 500 prekršajnih prijava protiv estradnih i javnih ličnosti, odugovlačenje prekršajnog postupka kako bi stigao na zastarenje, kao i prekidanje postupaka koji su u toku.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Među ličnostima kojima je pomogao navodno su i fudbaleri Mateja Kežman i Nenad Bjeković, pevačice Ana Bekuta i Biljana Sečivanović, ali i mnogi drugi. Suđenje je još uvek u toku. Simić je na jednom suđenju rekao da je kod njega jednom prilikom lično došao v. d. direktora "Koridora Srbije" Zoran Babić da urgira zbog prekršaja, tvrdeći da je žurio jer je vozio bolesno dete kod lekara.

Potom je objavila i snimak u kojem pokazuje štetu nanetu audiju, uz komentar: "Ovako završi je*ač na baterije! Birajte devojke kome dajete 10 godina svog života."

Incident se desio u sredu oko 23.05 na Voždovcu u Ulici generala Štefaneka 16 kada je Stevićeva tvrdim predmetom polupala vetrobranska stakla i izbušila gume na audiju A6, a onda oštetila i tojotu lend kruzer, koji su u vlasništvu pukovnika Simića, pri čemu se i posekla po ruci, pa je završila na VMA, odakle je objavila i fotografiju sa zavijenom rukom, naglasivši da je dobila nekoliko kopči.

RepublikaFoto: Media centar
Dragiša Simić

Švercovao oružje

Kako je naš list pisao u januaru ove godine, Simić je učestvovao u prodaji oružja mafiji, odnosno obezbeđivao je nesmetan šverc raznog naoružanja za isporučioce u Makedoniji. Ove informacije sadrži dokument srpskih bezbednosnih službi s početka dvehiljaditih godina, a u to vreme Simić je radio kao jedan od čelnika policije na jugu Srbije.

PRISLUŠKIVALA GA

- Ne smem pre odluke tužioca da kažem šta je bilo i kako, ali general je svoje otpisao posle 10 godina. Sad mu je ostalo čistih pet godina braka, pet godina laži mene da će se razvesti i sve mu je to bilo malo, pa je našao i ljubavnice. Kažem u množini jer to tako jeste. Voda ih u vikendicu sa bazenom na Avali i tamo orgijaju. Naravno, uz cijalis, jer on je ipak čovek u godinama - otkrila je Ljupka ekskluzivno za Srpski telegraf.

Foto: instagram.com/ljupkastevic
Ljupkina objava na instagramu

Ona ističe da je Simića u preljubi uhvatila prisluškivanjem.

Volela sam ga, a tražio je đavola

Pevačica Ljupka Stević objasnila je da je nedavno ljubavniku Dragiši Simiću u novčaniku našla tablete cijalisa dok su se vozili kolima, ali da joj je on rekao da su za prijatelja iako je jedna tableta bila popijena i da ju je to navelo da ga prisluškuje i otkrije sve afere. Međutim, navela je i da ne zna ko je porazbijao automobile i da će to utvrditi tužilaštvo, a da se ona posekla dok je pokušavala da izvadi zaradu sa nastupa iz vozila, ali da je nije bilo.

- Želela sam sina sa njegovim očima, volela sam ga i nadala se da će ostaviti ženu. A on je želeo đavola, nikada mi nije rekao da želi bilo šta - rekla je Ljupka novinarima, brišući suze.

- Na moju sreću, ubacila sam mu prisluškivač u auto i dva dana sam slušala razne bljuvotine sa njegove strane. Dabome, kažem sebi "ne"! Idemo dalje, vreme mi je da nađem nekog zrelog i ozbiljnog čoveka i stvorim bajku o kojoj sam maštala, ovo sada što preživljavam je horor - iskrena je pevačica.

RepublikaFoto: instagram.com/ljupkastevic
Ljupa na VMA

Simić je juče dao izjavu u policijskoj stanici Voždovac i nije hteo da daje komentare za medije, a do zaključenja ovog broja njegov telefon je ostao nedostupan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading