(FOTO) GRLI SLIKU I JECA! Majka stradale trudnice: Zvala sam Smiljku kad je već bila mrtva

Autor:

Hronika

10.09.2020

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka stradale trudnice: "Zvala sam smiljku kad je vec bila mrtva" U Sremu i Mačvi zavladala je neopisiva tuga u porodicama Mataković-Đukić i Gemović od kada su čuli da su knjigovođa Smiljana Trivić(35) u petom mesecu trudnoće i njen kolega iz firme, Predrag Gemović(42), poginuli na službenom putu u saobraćajnoj nesreći, kod Dobanovačke petlje, u utorak ujutru!

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Smiljka T. sa rođenim bratom Dušanom

Dok obavljaju pripreme za sahranu dvoje mladih ljudi, njihovi najmiliji suočavaju se sa ogromnim bolom zbog preranog gubitka i čekaju da njihova tela stignu sa obdukcije iz Beograda. Pre obdukcije, poginuli se po zakonu testiraju na koronu, zbog razlicite procedure sahranjivanja.     

 Majku stradale trudnice, Nedeljku Mataković, zatekli smo u suzama dok u naručju drži sliku svoje mezimice i steže je, znajući da ćerku više nikada neće moći. 

 

- O Bože što ja nisam otišla nego moje mirno, pametno, staloženo i razumno čedo koje je u sebi nosilo život i radovalo se budućem životu. Trebalo je da za nedelju dana ode na trudničko, a da je Darko, njen verenik zameni na poslu, koji se ispostavio kao koban po nju.  Bila je mrtva , a majka ju je uzalud zvala na telefon - jecajući priča Nedeljka. 

 

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Nedeljka i Veljko Mataković, roditelji stradale Smiljke

 U mestu Salaš Noćajski takođe oplakuju Smiljku koja je uskoro i zvanično trebalo da im postane snajka. 

- Zanemeli smo od šoka jer smo doživeli dupli gubitak. Darko je ostao bez žene i bez nerođene ćerke koju je za nekoliko meseci trebalo da ljuljamo - uznemireno je rekla nesuđena svekrva stradale trudnice, dok verenik nije bio u stanju da bilo šta kaže osim da čeka na preuzimanje beživotnog tela žene koju je ludo voleo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading