GROZNO! Očevici opisali kako je čovek (64) dodirivao devojčicu (15)

Autor: Espreso, Republika

Hronika

26.08.2020

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M. S. (64) iz Zaječara osumnjičen je da je više od mesec dana vršio nedozvoljene polne radnje nad devetogodišnjom devojčicom s kojom je svakog dana odlazio na Popovu plažu u Zaječaru.

Foto: Ilustracija

M.S. je uhapšen prekjuče zbog sumnje da je devojčicu iz komšiluka dodirivao po butinama i polnom organu.

On je uhapšen upravo na Popovoj plaži nakon što su meštani prijavili da se stariji čovek ponaša neprimereno prema detetu.

- Otkako je gradska plaža počela da radi, skoro svakog sunčanog dana viđali smo tu devojčicu i M.S. na kupalištu. Mislili smo možda da su deda i unuka, ali kako su dani odmicali, postalo nam je jasno da tu nisu čista posla - pričaju meštani Zaječara koji su čitavo leto proveli na Popovoj plaži.

 

Kako kažu, devojčica im je zapala za oko jer nije imala kupaći kostim, već se kupala u običnom donjem vešu.

- Kad god bi izašla iz vode veš joj se provideo, a većinu vremena je provodila sa tim čovekom u vodi. On ju je učio da pliva, ali mislimo da ju je dodirivao pod vodom - ispričali su meštani.

Krivična prijava

U zaječarskom Višem tužilaštvu, za "Informer" su samo kratko rekli da je istraga u toku i da zbog zaštite interesa devojčice ne mogu da otkrivaju detalje. M. S. je određeno zadržavanje do 48 sati i tereti se nedozvoljene polne radnje.

Inspektori ih pratili na plaži

Odmah po prijavi zabrinutih meštana inspektori zaječarske policije su otišli na plažu i čekali da se M. S. opet pojavi sa devojčicom kako bi se i sai uverili da li je on neprimereno dodiruje.

- Proteklih nekoliko dana primetili smo policajce u civilu na plaži. Odmah smo shvatili zbog čega su tu. Očigledno su pratili M.S. kako bi videli šta radi devojčici. A onda su mu u ponedeljak stavili lisice na ruke - pričaju meštani.

Prema rečima izvora devojčica je odvedena na ginekološki pregled i utvrđeno je da nije bila žrtva silovanja.

 

Prema navodima pojedinih medija, devojčica je ispričala majci da ju je M.S. dva puta terao da ga oralno zadovolji, međutim potvrde o ovoj informaciji još nema, jer je istraga u toku.

M.S. je nakon hapšenja negirao da je vršio nedozvoljene polne radnje nad devojčicom i da joj "ni na koji način nije naudio".

Ako bude osuđen za krivično delo nedozvoljene polne radnje učinjene prema detetu, preti mu kazna zatvora u trajanju od tri do 12 godina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading