(FOTO) UHAPSITE OVOG MANIJAKA: Muškarac u Pazaru masturbira nasred ulice, građani u STRAHU!

Autor: mediji, Republika

Hronika

14.07.2020

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznati muškarac u kasnim večernjim satima ulazi u tuđa dvorišta u Novom Pazaru, zatim kroz prozore zaviruje u kupatila i spavaće sobe, a onda masturbira i urinira.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Tekst potpisa

Ovo tvrde brojni Novopazarci na fejsbuku koji su objavili snimke i fotografije osobe za koju kažu da im ulazi u dvorišta i da se nedolično ponaša.

- Pažnja. U ulici Rasima Halilovića skoro svake noći dolazi ovaj manijak, oko pola dva posle ponoći. Sinoć je gledao u kupatilo kod komšije i samozadovoljavao se, a isto tako i gleda šta će da ukrade. Sinoć sam ga jurio. Skoro svaku noć on u isto vreme šeta po ulici. Obratio sam se policiji, njih to mnogo ne zanima. Komšije, čuvajte se - stoji na jednoj objavi na fejsbuku.

Na snimcima se vidi muška osoba koja hoda ulicom dok ruku drži na polnom organu, a zatim ulazi u jedno dvorište i viri kroz prozor. U jednom trenutku, kada je shvatio da je primećen, on je pobegao u nepoznatom pravcu.
RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Fotografije manijaka sa nadzorne kamere pogledajte OVDE.

- Ista osoba je moju majku prošle godine posmatrala kroz prozor. Uporedila sam snimak, on je - napisala je jedna Novopazarka, a zatim je objavljen i prošlogodišnji snimak na kojem se vidi ista muška osoba kako ulazi u dvorište i viri kroz prozor.

Prema Informerovim saznanjima, ovaj muškarac, čiji identitet nije poznat, primećen je u više novopazarskih naselja. Poslednji put su ga kamere usnimile u strogom centru grada u naselju Jošanica.

Kako se u postu na fejsbuku navodi da je slučaj prijavljen policiji, u Policijskoj upravi kažu da prijavu nisu dobili i da zbog toga nisu ni postupali. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djura Simic

14.03.2021 00:29

hehe kako to da neko osumnjicen uvek pobegne u nepoznatom pravcu? jadan taj mladic sramoti sebe i svoju porodicu umesto da nadje djevojku e bas se muci