Još jedna smrt kao posledica korone: U Novoj Varoši preminula žena

Autor: Republika

Hronika

29.04.2020

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna ženska osoba iz Nove Varoši, stara 81 godinu izgubila je bitku sa koronom i preminula, dok je deset lica novozaraženo u Zlatiborskom okrugu. Ukupan broj žrtava u okrugu popeo se na deset.

RepublikaFoto: Photo by Martin Sanchez on Unsplash
Foto: Ilustracija

- Od poslednjeg izveštaja do danas testirano je još 45 osoba sa područja Zlatiborskog okruga od kojih je deset pozitivno na novi korona virus (COVID-19) – šest u Užicu, tri u Bajinoj Bašti i jedan u Požegi - najnovije su informacije užičkog Zavoda za javno zdravlje.

Od početka epidemije do danas testirano je 1036 osoba, a ukupno je potvrđeno 126 slučajeva infekcije novim korona virusom (COVID-19).

- Do sada je od posledica infekcije oporavljeno 55 pacijenata i oni su otpušteni kući - rečeno je u užičkom Zavodu za javno zdravlje.

Jedina opština bez potvrđenih slučajeva zaraze je Kosjerić.

Jedan od najvećih poslodavaca u okrugu, fabrika namenske proizvodnje "Prvi partizan" počeće sa radom 4. maja, a tokom naredne dve nedelje očekuje se normalizacija u funkcionisanju gradskog i progradskog prevoza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading