(FOTO) Sodoma i gomora u porodici iz Banatskog Novog Sela: Otac i ćerka (17) hteli da se obogate pornićem

Autor: M. Ž. L.

Hronika

24.04.2020

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlajko Jović (43), koji je na društvene mreže postavio snimak svog seksualnog odnosa sa maloletnom ćerkom Ž. J. (17), hteo je da se obogati preko noći. Pornić je snimljen kao reklama za njegovu ćerku, a Vlajko je napisao i cenu od 2.000 dinara, koliko je hteo da naplaćuje mušterijama za seks sa njom! Kao da to nije dovoljno bolesno, policija sumnja da je cela porodica znala šta se odvija u njihovoj kući!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Kuća užasa u kojoj je Vlajko počinio gnusno delo

- Jednom sam ušla u sobu i videla sam Ž. da leži gola ispred Vlajka. Nije se bunila, sama je tražila. Htela sam da prijavim policiji sve, ali mi majka nije dala. Mislim da je i ona znala da se nešto dešava. Posle me je Vlajko pretukao - kaže Brankica, Vlajkova sestra, a tetka maloletnice.

Vlajkova majka kaže, pak, da nije znala šta se dešava i da su oni odavno imali problema sa Ž., koja je inače smeštena u Dom za decu bez roditeljskog staranja Spomenak u Pančevu.

Delili momke?!

Vajko Jović saslušan je u Višem tužilaštvu u Pančevu, gde se branio ćutanjem. Devojčica ga u iskazu nije teretila, već je tvrdila da je do seksualnog odnosa došla na njenu inicijativu. Po nekim informacija, Vlajko i njegova ćerka su čak i delili momke. Svađa između njih, kada se Vlajko samopovredio, navodno je i počela oko jednog migranta koji je prvo bio sa ocem, ali mu se kasnije više svidela ćerka.

- Ona je stalno bežala iz doma i dolazila. Imala je nekog momka, migranta, koji je učio školu za doktora. A stalno je pravila probleme. Majka joj se odavno preudala, a Ž. nije ni osnovnu školu završila - tvrdi Mileva.

Vlajkov dečko umro od droge

Ovo nije prvi put da se porodica Jović pominje u crnoj hronici. U martu 2018. godine umro je Vlajkov tadašnji dečko L. S. (28) od prekomerne doze narkotika. - Bio je to mnogo dobar momak. On je imao nekog u Nemačkoj ko mu je slao pare, a on je ovlastio i Vlajka da diže novac. Videla sam jednom da šmrče neki beli prah, rekla sam mu da to ne valja. Vlajko je bio u Beogradu kada se to dogodila. Tom momku je samo pošla krv na nos i on je pao i umro - opisala je kobni događaj iz marta 2018. godine Mileva Jović.

Ona kaže da nije ništa znala, sve dok im u kuću nije upalo pet-šest inspektora.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Baba Mileva krivi unuku

- Odveli su i Vlajka i njegovu ćerku. Ne znam da li će ga pustiti. On se zbog nje jednom ubo nožem u stomak. Tada su se nešto posvađali. Posle su ga lečili u bolnici u Kovinu. Moj Vlajko inače ne pije, ponekad samo malo rakiju ili pivo. Mene nije tukao - kaže Mileva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kasandra

24.04.2020 08:11

Ja zivim u blizini kod njih znam ih of malih nogu cerka je jjako problematicna I nije kako treba majka see udavala deset puta ne vodi racuna o njoj a Taj Vlajko je peder prosle godine mu je sestra bila u Zatvoru zbog smrti decka izgleda da ga je ona otrovals