M. K. iz Vrnjačke banje brutalno pretučen u tom mestu: Cepterov čovek ubio boga u meni

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M. K. (60) iz Vrnjačke Banje pretučen je brutalno ispred vile "Mladenović" u tom mestu, zajedno sa svojim prijateljem V. B. (54). Kako tvrdi ovaj čovek, čiji su svi podaci poznati redakciji, njih je tukao i šutirao građevinski preduzimač kog je angažovala kompanija "Cepter", čiji je vlasnik poznati biznismen Milan Janković Cepter, za radove na istoimenom hotelu u banji.

RepublikaFoto: Srpski telegraf

Incident se, kako priča M. K., dogodio 23. januara ispred vile "Mladenović" u Vrnjačkoj Banji.

- Video sam na svojoj parceli građevinske radnike kako postavljaju metalne stubove za parking koji bi koristili gosti hotela "Cepter". Stajao sam sa prijateljem koji je advokat i u šoku gledao šta se dešava. Odjednom se pojavio građevinski preduzimač Miljan Nikolić, koji izvodi radove za "Cepter". Drsko nam je rekao: "Šta gledate?". Lepo sam mu odgovorio da mi zagrađuje dvorište i pomenuo našeg zajedničkog prijatelja kako bih ga odobrovoljio. On mi je odbrusio: "Pušite mi ku*ac i ti i on". Rekao sam mu da treba da ga bude sramota kako razgovara sa mnom i otišao u svoju radnju preko puta - priča M. K. za Srpski telegraf.

On je nakon toga otišao sa drugim prijateljem V. B. u obližnji restoran na ručak da sačeka građevinskog inspektora. Zatim su se uputili na sporan deo parcele, za koji kaže da je u vlasništvu države i njegovom.

RepublikaFoto: Srpski telegraf

MUP: Slučaj smo prosledili Osnovnom tužilaštvu u Kraljevu

- Ugledao sam radnike koji vade stubove, ali ih ubrzo i vraćaju. Tada sam prišao Miljanu i rekao: "Molim te, nemoj to da mi radiš". On me je bez reči udario pesnicom u glavu. Usledilo je još šest, sedam udaraca po glavi, pa sam pao na zemlju. Tada je počeo da me šutira. Moj prijatelj, koji se jedva kreće nakon moždanog udara, rekao mu je: "Nemoj da biješ bolesnog čoveka, vidiš da mu je puna torba lekova". Međutim, Nikolić je nokautirao i njega i isto krenuo da ga šutira dok je na zemlji. Ja sam dobio oko 30 udaraca, a prijatelj malo manje - ispričao nam je M. K.

Foto: Srpski telegraf

TRI PUTA GA OBARAO

On tvrdi da je sve trajalo oko 10 minuta, iza hotela "Cepter" u manje frekventnoj ulici, i da ga je građevinski preduzimač tri puta obarao na zemlju kada je ustajao dok je tražio naočare, bez kojih skoro ništa ne vidi.

Foto: Srpski telegraf

Direktor "Ceptera": Taj Nikolić godinama ne radi za nas

Preduzimač Nikolić: Radio sam za "Cepter" do pre pet dana

Srpski telegraf pozvao je kompaniju "Cepter" i od direktora Đorđa Rašića dobio izjavu da nije čuo za ovaj incident i da to nema veze s firmom. Rekao nam je i da mu je preduzimač Miljan Nikolić poznat, ali da on već nekoliko godina ne radi za njih.

Od Nikolića, kog smo takođe zvali, čuli smo ipak drugačiju verziju:

- Nije bilo tuče, ne znam ni ko je taj Kovačević, pravo da vam kažem, niti sam u Srbiji. Ne znam odakle ta priča stvarno.

Na pitanje da li izvodi građevinske radove za Cepterov hotel, odgovorio je:

- Ne radim više za njih. Radio sam do pre pet dana.

- Miljan je nakon napada pobegao kolima, a kada je počeo da nas tuče, tu su bili samo njegovi radnici, koji su nestali. Odmah smo otišli u bolnicu, gde su nam konstatovane povrede u vidu masnica, poderotina i oteklina, a zatim i u policiju da sve prijavimo. Sa nama je pošao i advokat da posvedoči o psovkama koje su mi upućene pre tuče.

Iz MUP je našem listu potvrđeno da imaju prijavu o nasilju koje se odigralo 23. januara i da je slučaj prosleđen Osnovnom tužilaštvu u Kraljevu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading