Dosije napadača na Vučića i njegovu decu: Udovica teškog mafijaša, ćerka začetnika auto-mafije u Srbiji, osuđivana zbog nasilja

Autor:

Hronika

26.07.2019

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšena Aleksandra Janković Aranitović zbog brutalnih pretnji predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na Tviteru, policiji je i te kako poznata.

RepublikaFoto: Twiter.com/Alexandrizam
Uhapšena Aleksandra Janković Aranitović

Aranitovićevoj je šabački sud poznat od kako je zlostavljala rođenu majku, pa je osuđivana zbog nasilja u porodici.

Aleksandri ni srpsko podzemlje nije nepoznato s obzirom na to da je ćerka Vladislava Jankovića zvanog Vlada Truman koji je jedan od začetnika auto-mafije u Srbiji, ali i udovica Uglješe Aranitovića zvanog Ugo koji je ubijen u Beogradu 2008. godine.

Podsećamo, Aranitović je smrtno ranjen dok je sedeo u "pežou 407" parkiranom u Lominoj ulici kod broja 36, kada je nepoznati atentator iz crnog "audija A4" u njega ispalio rafal iz automatskog oružja i lagano produžio dalje. Ovaj automobil kasnije je pronađen spaljen na Voždovcu, na sred kolovoza Cvetanove ćuprije kod broja 6, a Aranitović je preminuo po prijemu u Urgentni centar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
mirjanacaslavovacerka

26.07.2019 17:00

Spominjati neciju porodicu,a posebno spominjati decu je dokaz koliko neki ljudi umeju da pokazu zlo i mrznju iz sebe.

Nikola

26.07.2019 17:02

Удовица покојног криминалца и ћерка почетника мафијаша? То пресушило! Нема незаслуженог луксуза више? Крив је ВУчић? Ови њени би јој вратили тај луксуз јер би се могло као пре!

Anna

26.07.2019 18:05

Sramno je da žena, kojoj je Bog dao da na svet donose novi život, da bude majka, takve gnusne pretnje i bolesne misli iznosi u javnost. To treba kazniti, jer je pretnja svoj deci. To nije žena, to je izrod, ni vazduha koji diše, nije vredna.

Aco

26.07.2019 19:15

Ono su izvrsioci a Djilas i ekipa narucioci,mora se sve istraziti.