Holivudski glumac opljačkan u Beogradu!

Autor: srbijadanas.com, Republika

Hronika

21.06.2019

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi put na sceni Akademije 28 i prvi put u Srbiji, holivudski glumac Džek Dimić 20. juna gostovao je sa svojom monodarmom “Oj, živote” i proveo se veoma loše.

RepublikaFoto: youtube.com/ RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal
Željko Džek Dimić

Naime, tokom trajanja predstave neko je upao u garederobu i ukrao mu novac, lične stvari i telefone. Glumac koji je pre gostovanja u Beogradu svoju predstavu igrao u Njujorku, Čikagu, Bostonu i Los Anđelesu bio je besan i razočaran, posebno zbog toga što je publika njegovu predstavu prihvatila odlično i planirao je još nekoliko nastupa od kojih, sada, najverovatnije neće biti ništa.

- Džek i njegov tim su pozvali policiju, ali za sada nema informacija dokle se stiglo na identifikaciji pljačkaša – rekla je Džekova koleginica i prijateljica Jelica Kovačević i dodala:

- Njemu nije do para, bio je presrećan što ima priliku da iga na svom jeziku, ped svojom publikom posle 30 godina, a sada je u potpunoj depresiji. Posebno mu je krivo zbog telefona u kojima ima zauista dragocene kontakte, ali i to bi prežalio. Najviše ga je ustvari pogodio odnos i lice kakvo smo kao društvo pokazali prema njemu.

Policija istražuje pljačku, a sam Dimić nije bio raspoložen za razgovor posle ovog incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading