"To je bila šala"! Oglasio se pretučeni dečak iz Doma učenika u Kraljevu

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

27.12.2018

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavio snimak stravičnog vršnjačkog nasilja iz Doma učenika u Kraljevu, kada tinejdžer najstrašnije maltretira druga u sobi, dok ostali sve posmatraju i navijaju.

Foto: twitter.com/IvoJovanovic
Trenutak kada je tinejdžer nasrnuo na druga

Na pitanje Telegrafa.rs da li su nadležni upućeni u incident koji se navodno pre nekoliko dana dogodio u njihovoj ustanovi, kažu:

- Imam informaciju da je vaspitač tog deteta obavljao razgovor i sa jednim i sa drugim. Obojica su u istoj sobi. Policija je dolazila i ceo slučaj je prebačen kod njih. Trenutno su ti učenici na saslušanju u policiji i jedan i drugi - kaže Stevan Novaković, upravnik ove ustanove.

Za incident je saznao od vaspitača, kako je rekao, koji je njemu to prijavio, pošto je obavio razgovor sa učenicima.

- Njihova izjava je da je to bila šala, a ja sam obavio razgovor sa dečkom koji je tučen, on mi je rekao da je to šala. Sada čekam izjave, pošto su trenutno obojica u policiji, da vidim šta će oni da kažu - objasnio nam je upravnik doma Stevan Novaković.

OGLASILO SE I MINISTARSTVO PROSVETE

U Ministarstvu prosvete kažu da su povodom ovog slučaja odmah kontaktirali školsku upravu u Kraljevu.

- Trenutno prikupljamo informacije i kad ih budemo imali dovoljno, odlučićemo protiv koga će biti pokrenut disciplinski postupak - odgovaraju u Ministarstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading