Presuđeno manijaku iz tramvaja: Pogledajte kakvu kaznu je dobio!

Autor: Republika

Hronika

12.12.2018

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihailo Isailović (37), koji je uhapšen zbog sumnje da je 23. oktobra u tramvaju polno uznemiravao petnaestogodišnju devojčicu, neće biti osuđen na zatvor, već će biti upućen u ustanovu na lečenje.

Foto: facebook.com/Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva
Mihailo Isailović

Stručnjaci koji su ga veštačili u pritvoru utvrdili su da je on neuračunljiv i da nije svestan svojih postupaka.

Predložena je mera bezbednosti psihijatrijskog lečenja u ustanovi u trajanju od tri godine, kao i mera zabrane prilaska. Lekari su psihijatrijskim veštačenjem utvrdili da je neuračunljiv.

U međuvremenu u Prvo osnovno tužilaštvo stigla još jedna krivična prijava protiv Isailovića zbog istog krivičnog dela. S obzirom na to da je utvrđeno da nije uračunljiv, isti zahtev biće podnet i za drugi slučaj napastvovanja. Devojčica je, inače do detalja opisala kako je ušao u tramvaj za njom, dodirivao je, a onda pobegao kada je zapretila da će da pozove policiju. Kada je izlazio iz tramvaja, navodno je dobacivao putnicima da treba da ih bude sramota što ne reaguju i ne pomognu devojčici koju napada. On je uhapšen 25. oktobra i od tada je u pritvoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading