AKO VAŠE DETE IMA OVU IGRAČKU - ODMAH JE BACITE! "Pepko" hitno povlači OVAJ proizvod sa SRPSKOG TRŽIŠTA

Autor:

Biznis

08.07.2024

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova igračka u sebi ima supstancu koja je opasna po zdravlje.

AKO VAŠE DETE IMA OVU IGRAČKU - ODMAH JE BACITE! "Pepko" hitno povlači OVAJ proizvod sa SRPSKOG TRŽIŠTA

Foto: shutterstock

Prodavnica "Pepko" (Pepco) obavestila je da se sa tržišta ponovo povlači jedna igračka.

Kako su saopštili, igračka: moya mia ultra glow lutka sa aksesoarima, EAN kod: 2200159659366 ne ispunjava zahteve uredbe Ministarstva za razvoj i finansije od 20. oktobra 2016. o zahtevima za igračke.

Igračka je povučena zbog prekoračene granične vrednosti migracije aluminijuma detektovanog u roze kredi za kosu (deo seta), što predstavlja potencijalnu opasnost od štetnih efekata po zdravlje ljudi zbog izlaganja supstancama ili smesama sadržanim u igrački i jer predstavlja opasnost za bezbednost i zdravlje korisnika.

O kompaniji "Pepko"

"Pepko" (Pepco) poljski je lanac prodavnica mešovite robe sa sedištem u Londonu, a imaju čak 3.500 radnji širom Evrope. U julu prošle godine pojavila se informacija da je vlasnik "Pepko grupe" bankrotirao. Kompanija se potom i zvanično oglasila, povodom spekulacija da su akcionari "Steinhoff Internationala", većinskog vlasnika popularne prodavnice "Pepko", odlučili da likvidiraju kompaniju na vanrednoj skupštini, gde su rekli da će kompanija "Pepko" nastaviti neometano da posluje, što se i obistinilo.

"Pepko" u Srbiji posluje od 2020, a pored naše zemlje, u regionu svoje prodavnice ova kompanija još ima i u Mađarskoj, Rumuniji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bugarskoj i Bosni i Hercegovini, koja se poslednja priključila "Pepko timu" u 2023. zajedno sa Portugalom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading