Vladimir zavapio: Bože, spoznao sam pakao! Molim vas da podržite samo Staniju!


IZVOR: Republika - 19.10.2018 | 15:17


Bivši učesnik "Zadruge 2" Vladimir Tomović koji je iz rijalitija izbačen zbog fizičkog nasilja nad Aleksandrom Subotić, obratio se javnosti neobičnom porukom. Vladimir, koji je u rijalitiju započeo vezu sa Stanijom Dobrojević, tvrdi da prolazi kroz neverovatno teške situacije i molio je sve glasače da sada podršku pruže samo starleti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zatražio da svi glasaju samo za Staniju... Tomović i Dobrojevićeva

Tomović je, inače, pre nekoliko večeri pretučen u Baru o čemu je Srpski telegraf prvi pisao, a njega su, navodno, napala dva fana Aleksandre Subotić.

Foto: Privatna arhiva

Zadobio povrede... Tomović

- Ako sam se ikada pitao kako izgleda pakao, Bože, nisam ti tražio za života da ga spoznam. Molim sve koji su podržavali Staniju i mene da bez pogovora ubuduće podržavaju samo nju. Molim vas da više ne komentarišete da se ja vratim u rijaliti. Molim vas da me više ništa ne pitate. Ona će se vratiti u rijaliti jača nego ikada i uz vašu podršku pobediće jer ona to zaslužuje. Ako me volite kao što ja nju volim, poslušajte me - napisao je Vladimir  koji nije objasniom šta se tačno dogodilo i št aga je anteralo da se ovako obrati javnosti.

Foto: instagram.com/vladelije

Vladimir objavio poruku

Inače, Stanija Dobrojević otišla je Ameriku kako bi se operisala, a uskoro se očekuje njen povratak u Srbiju i u rijaliti "Zadruga 2".