ZANELI SE NA TRAVI: Stanija i Vladimir se STRASNO MAZILI!


IZVOR: Republika - 04.10.2018 | 19:07


Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović danas su uživali u lepom vremenu, a s obzirom na to da je njihova veza u usponu malo su se zaneli. Zadrugari su zagrljeni ležali na travi dok su komentarisali njihov osnos sa ostalim ukućanima

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ne odvajaju se...Stanija I Vladimir

Tomović je iskoristio priliku da ostvari bliski odnos sa zadrugarkom, pa ju je sve vreme tokom razgovora češkao po stomaku i leđima. 

- Ja ovde u kući ne radim nikome ništa loše i oni meni zameraju što ja samo postojim, a ti ih unakaziš, iznapušavaš najstrašnije i oni i dalje trče za tobom. Ti se sprdaš sa svima - pričala je Stanija.

- Zato što znaju da sam u pravu- odgovorio je Crnogorac.

Dobrojevićeva je posavetovala svom cimeru da češće koristi humor, ali on planira da bude duhovit samo u vređanju ostalih zadrugara.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tomović je takođe saznao kakva je Stanija devojka u spoljašnjem svetu, i kako se ponaša u vezi.

- Ja nisam ljubomorna. Ljubomora je kada nisi siguran u sebe. Ne samo žene, čak i tako ti muškarci sumnjivi. Nemam problem da se družiš sa ženama koje su korektne - izjavila je o sebi, ali je odmah dodala da kad bi saznala da se njen dečko dopisuje sa nepoznatim devojkama preko Instagrama momentalno bi raskinula sa njim:

- U realnom svetu kad bi bili zajedno, jednom odgovoriš jednoj ti si "ćao, zdravo" - rekla je rijaliti zvezda, a Tomović nije mogao da veruje...

Iako su obrađivali ozbiljne teme, njih dvoje su se opustili pa su počeli da se maze po intimnim regijama što Stanija do sada nije dozvoljavala.