DNO DNA! Jelena Krunić razbesnela CELU SRBIJU izjavom o smrti MALOG DUŠANA!


IZVOR: Republika - 30.09.2018 | 07:24


Starleta Jelena Krunić poznata je kao skandalozna osoba bez dlake na jeziku, ali sinoć je prešla sve moguće granice!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Jelena Krunić

Dok je cela Srbija plakala zbog vesti o smrti malog Dušana Todorovića koji je ujedinio Srbiju, ona je pokazala da i u takvoj situaciji ne ume da drži jezik za zubima i pokaže makar trunku saosećanja kao i svi normalni ljudi.

Jelena je snimala lajv na Instagramu, pa je, između ostalog, odgovorila na komentar o Dušanovoj smrti i zamolila ljude da joj ne dosađuju.

- Umro moj otac. Znaš to. Umro je od iste bolesti kao mali Dušan. Znaš? Hvala i ćao! - rekla je bivša učesnica rijalitija između ostalog.

Njena skandalozna izjava je podigla veliku prašinu, a društvene mreže su preplavili komentari u kojima ljudi osuđuju Jelenu. Krunićeva se ubrzo ponovo oglasila na Instagramu, gde jeponovila da je zamolila da joj se mali Dušan ne pominje, jer je i njen otac nedavno umro od opake bolesti.

 

 

- Umire toliko dece i toliko donacija treba da se da za živote mladih i starijih osoba, ako iko deli apele, delim ja. A to što mi kačite kojekakve "sramne izjave" o smrti jednog od mnoštva dece koja su obolela, samo zato što sam 10 puta zamolila da mi se ne priča to u lajvu jer sam isti takav slučaj imala pre dva meseca - napisala je Krunićeva.