LUNA DOŽIVELA NERVNI SLOM i napala Staniju i Vladimira: Kako vas nije strah od Boga?!


IZVOR: Republika - 14.09.2018 | 14:46


Blogerka Luna Đogani, iako slabih živaca ponovo je ušla u "Zadrugu 2", ovoga puta kako bi pokazala da je ona drugačija. Međutim, Đoganijeva je ponovo počela da doživljava nervne slomove i da se svađa sa zadrugarima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Napravila haos... Luna Đogani

Ovoga puta Luna je došla u sukob sa Stanijom Dobrojević i Vladimirom Tomovićem, a posebno ju je izrevoltiralo ponašanje spasioca iz Crne Gore. Luna je prišla najpre Staniji i požalila joj se, a nakon toga je započela svađu sa Vladimirom koji je navodno u "Zadruzi 2" pričao kako je Luna zaljubljena u njega.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nije shvatila šalu... Luna Đogani

- Ja nikome nisam htela da napravim problem ovde, devojka mi je prišla da me pita koga si ti zagrlio. Govoriš da sam ja ovde zaljubljena u tebe. Nije te sramota da preko mene to radiš. Je l' se sladiš, je l' ti lepo? Prvi dan sam rekla da neću da se mešam u tu vašu bolesnu priču. Već sam imala jednu takvu priču, ne treba mi druga. Ti, dečko, mene ne zanimaš - vikala je Luna.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nisu znali šta ih je snašlo... Vladimir i Stanija

- Kako vas nije strah od Boga? - jecala je Luna sva u suzama, dok se tresla cela Zadruga. Njen brat od strica, Adam Đogani prišao joj je kako bi sprečio da dođe do fizičkog obračuna. 

Nakon toga, Đoganijevu su tešili Zorca Marković i Lazar Jeremić koji joj je rekao da sada ponovo doživljava isto što i u prvoj sezoni "Zadruge":

- Nemoj to sebi da radiš, ponovo se predstavljaš u istom svetlu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lunu tešili Adam i Lazar

- Kom svetlu, šta je problem? To što plačem? - besnela je Luna.

- Ne, nego to što si ponovo tužna, negativna, a to nisi ti.  I spolja kad sam gledao Lepog Miću, lik mi je bio užasan. A sada kada sam ušao, iako psuje i viče, lik je super. Tako će ljudi stvoriti pogrešnu sliku i o tebi. Nemoj to da dozvoliš - objašnjavao je Luni Lazar, ali ona nije prestajala da plače.