Sloba i Kija su svingeri!


IZVOR: E. S. T. - 05.06.2018 | 16:27


Slobodan Radanović i Kristina Kockar definitivno su najpopularniji bračni par na Balkanu. Njihov odnos više je nego turbulentan, a prožet je brojnim neverstvima pre rijalitija, ali i tokom istog.

Foto: instagram.com/kija_i_sloba

Sloba Radanović i Kija Kockar!

Kako Rijaliti ekskluzivno saznaje, bračni par imao je dogovor pred ulazak da sve toleriše jedno drugom zarad nagrade, a razlog što im to tako lako ide od ruke jeste to što su svingeri.

Naime, kako izvor blizak bračnom paru navodi (ime poznato redakciji ST), njih dvoje su seksualno slobodni i imali su odnose sa brojnim partnerima zajedno, te su se pred rijaliti dogovorili da je Slobodanu sve dozvoljeno kako bi došao do glavne nagrade.

Sloba: Ona je rekla da za 50.000 evra mogu da uradim šta god hoću u rijalitiju. Za prvu nagradu bi mi oprostila sve

- Zna se da je Kristina rekla Slobi da može slobodnije da se ponaša sa devojkama, čak i da stupi u neki seksualni odnos jer to neće ništa kod njih poremetiti zato što su njihovi pogledi na to malo drugačiji. Jedini problem nastao je kad se Sloba zaljubio u Lunu jer to nije bilo u planu. Oni su tokom petogodišnje veze uživali u, da tako kažem, seksualnoj slobodi, te su imali i odnose sa drugim parovima, ali i povremene afere sa strane. Uglavnom, dogovor je bio da sve dok su zaljubljeni i privrženi samo jedno drugom to može da funkcioniše - navodi izvor i dodaje:

Foto: printscreen/TVPink

Kija Kockar i Sloba Radanović

- Kija ga sada ucenjuje tim njihovim dogovorom koji nikada nisu javno priznali, a Sloba pokušava na sve načine da se pomiri s njom i bude u dobrim odnosima da bi nastavila da ga štiti.

 Kija ga sada ucenjuje tim dogovorom, koji nikada nisu javno priznali, a Sloba pokušava da se pomiri s njom

U prilog ovim navodima govori pre svega Slobodanova izjava pred ulazak u "Zadrugu", kada je medijima rekao:

- Ona je rekla da za 50.000 evra mogu da uradim šta god hoću u rijalitiju, pa ću se potruditi da donesem 50.000 evra kući. Za prvu nagradu bi mi bukvalno oprostila sve.

Foto: printscreen/youtube.com

Kija Kockar i Sloba Radanović

Takođe, Kristina i Sloba pričali su o famoznom planu "Mekgregor", koji je ukazivao na njihov dogovor da on može sve da radi sve dok je slavan i donosi novac kući.

Tokom njegovog učešća isplivali su brojni dokazi da je Radanović više puta švrljao u braku, te se viđao s devojkama, ali i koleginicama. Između ostalog, Nadežda Biljić priznala je da je Sloba želeo nešto više s njom, a kasnije su objavljeni i navodi da postoji snimak njihovog seksa.

Tek pet meseci od ulaska u rijaliti Kristina je priznala da i dalje voli supruga i od tog trenutka Radanović se udaljio od Lune, s kojom je prevario suprugu samo sedam dana od ulaska u šou. Od tada su razgovarali o svom braku, o deci i zajedničkoj budućnosti, a svi planovi sa Lunom pali su u vodu.