TRAŽI RAZVOD, UČINI SVOJU KU*VETINU LEGALNOM: Kija izgubila kontrolu, žestoko izvređala Slobu i Lunu!


IZVOR: Republika - 02.06.2018 | 18:19


Kristina Kija Kockar veruje da njen suprug Slobodan Radanović neće tražiti razvod. Kija je danas navela Slobu kao osobu najzlonamerniju osobu u rijalitiju "Zadruga". Ona je navela da je Radanović bio veoma zao prema njoj, a onda je je došlo do svađe.

Foto: printscreen/youtube.com

Sloba i Kija

Posle nekoliko minuta svoje izlaganje imala je i Teodora Džehverović koja se dotakla ove teme, branila Kiju i posvađala se sa Slobom sa kojim je nekada bila u dobrim odnosima. Takođe posle Teodorinog izlaganja došlo je do nove svađe Kije i Slobe.

- Jeste najveće zlo ta prevara. Ja sam bila, ne svedok, nego prva osoba koja je ćutala o svemu tome, ali nisam mogla u tom momentu da okrenem leđa ni Luni, ni Slobi. Na kraju sam ja sebi učinila loše i ispala budala - rekla je Teodora.

- Teodora izvini jesi ti prevarila dečka? -pitao ju je Sloba.

- Ako me već bockaš Slobo, ja nisam bila u braku i pet godina u vezi. Došla ti je žena ovde, gledala te sa Lunom to što si radio. Na kraju još ste u braku i daješ joj lažnu nadu. Sada svoju prljavštinu pereš mojom - odgovorila je Teodora, a onda se Sloba sukobio sa svojom suprugom.

- Ako voliš nekoga kao sestru, onda ne guraš svoj jezik njoj u usta. Traži razvod, učini svoju ku*vetinu legalnom! Napravi je legalnom, traži razvod! Ja znam da nećeš tražiti razvod! To ti praviš od nje. Ne vodim je ja u WC! Nisam ja oženjena, nego ti! Pi*ko jedna! - govorila je Kija Slobi.