KIJU ODVEZLA HITNA POMOĆ: Posle svađe sa Slobom joj POZLILO!


IZVOR: Republika - 25.04.2018 | 08:52


Kristina Kockar juče je doživela nervni slom kada se posvađala sa svojim suprugom Slobodanom Radanovićem nakon što joj je Luna Đogani rekla da pevač misli da se stjuardesa pretvara sve vreme i da je jedva čekala da ga se otarasi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Doživela nervni slom... Kija Kockar

Na ovo je Kristina burno reagovala i otišla u radionicu da razgovara sa Slobodanom, ali on nije želeo da priča s njom. A kada im se pridružila i Luna, Kristina je pobesnela jer je smatrala da bi trebalo njih dvoje sami da razgovaraju.

Najveći problem je bio taj što je Kija tražila od Slobe da joj potvrdi da zaista misli da se ona folira i zahtevala je da joj kaže kad je prestao da je voli. A kako on to nije hteo, ona je počela da plače i uputila se ka vratima "Zadruge". 

Iako je lupala i plakala, niko nije odgovarao, a Ana i Milan su je molili da se smiri i vrati u "Belu kuću". A onda joj je prišla Zorica, međutim Kiji je pozlilo i počela je da povraća. Ipak, Zorica je uspela malo da je smiri i odvede od vrata u dvorište gde su sele i razgovarale.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sve je počelo nakon razgovora sa Lunom...

Ipak, izgleda da Kiji nije bilo bolje, te je intervenisala hitna pomoć što je potvrdio i Milan Milošević:

- Kiju su odveli. Nagovorio sam ga ja da ode kod nje. On (Slobodan) njoj samo ne može da kaže kada je prestao da je voli. Ona njemu kaže da joj nijednog momenta nije rekao da mu je žao - prepričavao je Milan Mikiju, a potom rekao:

- Dolazila je hitna.

A sve je počelo u radionici: