MAJA POKAZALA GOLU ZADNJICU PANTERINOJ ĆERKI: Kamera usnimila brutalnu VATAČINU, pojavili se VRELI kadrovi BEZ CENZURE!


IZVOR: Republika/A.N. - 10.05.2024 | 22:15


Kočnice popustile nakon pisma koje je Stanislav dobio od ćerke!

Foto: TV Pink printscreen
MAJA POKAZALA GOLU ZADNJICU PANTERINOJ ĆERKI: Kamera usnimila brutalnu VATAČINU, pojavili se VRELI kadrovi BEZ CENZURE!

Maja Marinković i Stanislav Krofak poslednjih nekoliko dana imali su ozbiljne turbulencije u odnosu, otkako je njegova ćerka Vanesa poslala čestitku za Uskrs, u kojoj mu je uputila žedtoke kritike, nakon kojih je doneo odluku da tokom boravka u rijalitiju "Elita" nema više vrele akcije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Iako Krofak govori kako će izdržazi bez intimiziranja, više puta je kamera usnimila kako Maja i on planiraju da nađu štek u kom će imati vrelu akciju. Očigledno je da im je manjak intimnosti stvaralo tenziju u odnosu, ali su se stvari dosta popravile i danas su se već opustili u krevetu pred popodnevno spavanje. 

Njih dvoje su se dohvatili u krevetu, a kad je Maja legla preko Stanislava sevnula joj je gola zadnjica u tanga dinjem vešu, što je kamera sve usnimila. Krofak i Marinkovićeva su se prevrtali po krevetu i sve vreme razmenjivali poljupce i po svemu sudeći ponovo zaboravili da su kamere oko njih.  POGLEDAJ GALERIJU

Inače, Krofak je danas u emsiiji "Gledanje snimaka" jasno stavio do znanja da Maju neće ostsviti, šta god porodica mislila o njoj. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

- Ja sam rekao šta sam imao, meni niko ne može da određuje sa kim ću biti... Ali ja sam napravio dve greške, išao sam na večeru sa ćerkom i ona me je pitala da li može ona da mi vodi Instagram kad uđem. Posle sam joj dao reč, ali ona je u sredini, tu je njena porodica, sluša sve to... To je samo moja greška, Maja ništa tu nije uradila.  Mene niko ne može da natera da radim ovo ili ono, ja imam svoj izbor i to nikoga ne treba da se tiče. Napravio sam grešku kada sam rekao ćerki da vodi moj instagram, tek sad to shvatam jer nisam znao šta će se dogoditi unutra  - objasnio je Stanislav.

BONUS VIDEO: