TEŽAK DAN ZA STANIJU DOBROJEVIĆ: Na Prvi maj je POSLEDNJI PUT videla oca pre 29 godina!


IZVOR: Republika/A.N. - 01.05.2024 | 23:45


Bivša zadrugarka i starleta otvorila dušu!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official
TEŽAK DAN ZA STANIJU DOBROJEVIĆ: Na Prvi maj je POSLEDNJI PUT videla oca pre 29 godina!

Stanija Dobrojević je nedavno iznela svoje planove za Prvi maj, ističući koliko joj je važno da ovaj praznik provede sa najmilijima, posebno zbog vezanosti za Vaskrs i njen krsni dan, Đurđevdan.

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević

- Za Prvi maj stižem u Srbiju i dan ću provesti na Fruškoj gori sa najmilijima. Posebno se radujem ovom Prvom maju jer je povezan sa Vaskrsom i mojom krsnom slavom, Đurđevdanom, tako da ću te dane provesti u Srbiji sa porodicom - rekla je ona, pa dodala:

- Sećam se Prvog maja '95. godine i "Bljeska", slike stradanja, kada sam poslednji put videla oca. Znam da je devetog maja izgubio život na Dan pobede, srednja Ekonomska škola mi se zvala "9. maj", a ekonomiju sam upisala i završila po ugledu na oca koji je bio diplomirani ekonomista. Šestog maja je Đurđevdan, očeva krsna slava, a u maju mu je i rođendan. Ovaj mesec posvećujem njemu. Tako da... za mene maj i Prvi maj nosi mnogo simbolike - priznala je starleta za Pink.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanija Dobrojević

Podsetimo, Stanija uživa u ljubavi sa Asminom Durdžićem, ali je nedavno priznala i šta zamera svom partneru.

- Hm, to što se ja medijski povučem i budem mirna k'o bubica, možda nekome liči na mirnu luku... Uglavnom, najveće bure su prošle i ne ponovile se! Ne dopada mi se to što on planove iznosi javno, jer to ume da privlači negativnu energiju ljudi koji drugima ne žele dobro... Ja volim da ćutim o svemu i da se tome nečemu radujem - rekla je Stanija.

BONUS VIDEO: