MAJA JE SAMO DEO STANISLAVOVE IGRE: Krofak osmislio pakleni plan, na ovaj način će se osvetiti Mioni!


IZVOR: Republika/M. I. - 04.04.2024 | 19:15


Maja Marinković ni ne sluti da se Stanislav samo igra sa njom i da mu je Miona krajnji cilj.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
MAJA JE SAMO DEO STANISLAVOVE IGRE: Krofak osmislio pakleni plan, na ovaj način će se osvetiti Mioni!

Stanislav Krofak Pantera ozvaničio je vezu sa Majom Marinković, iako su svi očekivali da će makar doći do razgovora sa Mionom Jovanović, njegovom bivšom devojkom, koju je ispratio u Elitu, a ona ga je ubrzo prevarila i ostavila zbog Nenada Aleksića Ša.

Dok jedni podržavaju vezu Maje i Stanislava, drugi smatraju da se Krofak samo inati i da zapravo želi da se osveti Mioni. Njegov prijatelj iz Zagreba se oglasio za medije, pa priznao da ne vidi Stanislava u ozbiljnoj vezi sa Majom, što će definitivno poremetiti Majin mir, s obzirom da je dugo izbegavala veze u rijalitiju, a zbog Krofaka je napravila presedan:

Foto: TV Pink/printscreen, Dragan Kadic, instagram

Maja Marinković, Stanislav Krofak i Miona Jovanović

 

- Opasan je Pantera, zna on šta radi. Iskreno mislim da ni on, ni Miona nisu imuni jedno na drugo. Ona nije bila svesna koliko joj on nedostaje dok ga nije videla,a sada iskreno mislim da se on zeza tamo sa Majom. Ne kažem da mu ne prija, ali možda on pravi Mionu ljubomornom - rekao je Panterin drug.

- Verujem da veza sa Majom neće biti ozbiljna, mislim to je Maja, ona je luda kao struja i to svi znamo... Videćemo šta će se sve dešavati, ali on ima moju podršku u svemu - zaključio je on za Pink.rs.

Podsećamo, iako su Maja i Stanislav njih dvoje su sigurni da imaju podršku svojih najbližih, a da ih osećaj ne vara govori izjava starletinog oca Takija, koji je to i potvrdio. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković, Stanislav Krofak i Miona Jovanović

 

- Hvala Bogu, pa je konačno našla nekog, prvog kom neće ona morati da plaća piće! Znam da je ušla tamo sama, da je želela da ostane sama, ali dobro, dešava se, ipak je to zatvoren prostor, ali ja je podržavam, podržavam izbor moje ćerke. Stanislav je divan dečko, fin, kulturan, pristojan, nemam šta loše da kažem o njemu, podržavam Maju i njega. On je nov u svemu ovome, super se snalazi. Ipak, i on je pre toga gledao rijaliti, ali nadam se da se iskreno zaljubio u moju ćerku. Neću preterano da pričam i trčim pred rudu, pa da bude drugačije, ali videćemo. Za sada stvarno nemam šta loše da kažem o njemu, super je dečko, skroz na mestu, pristojan, kulturan… A s kakvim je sve Maja ološima bila, Stanislav je premija - poručio je Taki za Pink.rs.

BONUS VIDEO: