MILJANA KULIĆ PROGOVORILA NA TEMU BIVŠIH PARTNERA! Pomenula Ivana, pa otkrila kakav je u krevetu!


IZVOR: Republika/ D. L. - 04.04.2024 | 11:45


Nišlijka je pričala bez dlake na jeziku!

Foto: Printskrin/RTV PINK
MILJANA KULIĆ PROGOVORILA NA TEMU BIVŠIH PARTNERA! Pomenula Ivana, pa otkrila kakav je u krevetu!

Učesnica Elite Miljana Kulić pričala je sa Darjanom Radomirovićem o bivšim partnerima, pa je otkrila šta je najviše volela da radi u krevetu posle intimnog odnosa. Ona tvrdi da je sa bivšima volela da se češka i mazi, pa je objasnila da se oko toga najviše svađala sa bivšim dečkom Ivanom Marinkovićem. 

- Mnogi vole da zapale cigaretu posle seksa, a ja na primer nisam taj tip. Najviše sam volela da se češkam i da se mazim. To sam Ivanu uvek zamerala. Dok smo bili zajedno nije hteo da me češka, pa sam na njega vikala. Ljudi obično puše posle seksa, a sa mnom to nije bio slučaj, iako za sebe mogu da kažem da baš volim cigarete - pričala je Kulićka, a Darjan se samo smejao.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Miljana Kulić

 

Inače, Miljana je nedavno doživela pomračenje, nakon što su je cimeri optužili za krađu novca u Eliti. Nju su Anđelo Ranković i Anita Stanojlović optužili, pa je nastao karambol, kada je odlučila da se sveti Teodori Delić i Nenadu Macanoviću Bebici. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić i Darjan Radomirović

 

Tada je odlučila i da uništi njegove stvari, pa da mu se useli u krevet, a onda je uradila nešto iznenađujuće.

Ali, ni tu se nije zaustavila. Kulićeva je otišla do kapije gde se nalazilo smeće, a onda krenula da kopa po njemu. I dalje nije jasno šta je Kulićeva tražila u smeću, kao ni da li je našla to što je tražila, ali jedno je sigurno - svi su zgroženi.

Inače, Miljana je nakon toga ispred garažnih vrata porazgovarala sama sa sobom.

Ako sam ljubomorna ovde na bilo koga, Bog nema vrati meni i mojoj porodici... Ja ljubomorna... Ja znam da sam ovde najbolja, ali neko očigledno želi da me izludi. Još se ja sprdam ovde, kažem: "Miljana Kulić izlazi kao osmoplasirana, ulazi u studio, po njenoj faci ne može da se nasluti da li je ljuta, srećna ili razočarana". 

 BONUS VIDEO: