TAKI MARINKOVIĆ NIKADA OVAKO NIJE REAGOVAO: Povukao ŠOK-POTEZ, Maja će doživeti nervni slom!


IZVOR: Republika/M. I. - 02.04.2024 | 16:15


Maja Marinković će doživeti šok kad bude saznala šta je Taki odlučio.

Foto: TV Pink/printscreen
TAKI MARINKOVIĆ NIKADA OVAKO NIJE REAGOVAO: Povukao ŠOK-POTEZ, Maja će doživeti nervni slom!

Taki Marinković od jutros je nedostupan za komentar na temu svoje ćerke Maje Marinković, tačnije njenog ulaska u vezu sa Stanislavom Krofakom, bivšim dečkom Mione Jovanović.

Oni su rano jutros u "Eliti" otpočeli emotivnu vezu, a stav Takija, koji je bio ponosan na mezimicu jer se u ovoj sezoni nije upustila ni u kakav ljubavni odnos (sve do ovog), za sada nije poznat. Međutim, ovim povodom oglasio se njen najbolji prijatelj Matija Radulović, poznatiji kao Maki, koji joj je dao zeleno svetlo.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković, Stanislav Krofak

 

- On je definitivno otkako je ušao ostavio dobar utisak, koliko sam ispratio sve. Dečko je totalno okej, jako je kulturan, ima manire finog momka... Takođe i lepo izgleda, zašto da ne? Mislim da Maja konačno zaslužuje nekog tako finog i normalnog dečka - izjavio je Majin prijatelj za Pink.rs.

On podržava vezu Maje i Stanislava i smatra da upravo takav treba da bude dečko sa kojim će se Marinkovićeva smiriti, s obzirom da je uglavnom bila kraj "loših" momaka, što se kasnije ispostavilo kao potpuno pogrešan izbor.

Taki se još uvek nije oglašavao, pa mnogi smatraju da se ne slaže sa Majinim izborom, jer je prethodno izjavljivao kako je ona najbolja sama i da joj momak u rijalitiju nije potreban.

Mišljenja na temu Majine odluke da uđe u vezu sa Mioninim bivšim su, kao i uvek, podeljena, pa neki smatraju da su lep par, dok su drugi ubeđeni da Stanislav i Maja nemaju nikakvu budućnost i da njihova romansa neće potrajati.

BONUS VIDEO: