ZBOG OVOGA JE ŠA DOBIO TITULU "NAJVEĆEG BOLESNIKA" U ISTORIJI RIJALITIJA: Njegova "biografija" sve bogatija, na muzičku karijeru može da zaboravi!


IZVOR: Republika/M. I. - 26.03.2024 | 13:45


Nenad Aleksić Ša ne prestaje sa blamiranjem, ove ispade niko neće moći da zaboravi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ZBOG OVOGA JE ŠA DOBIO TITULU "NAJVEĆEG BOLESNIKA" U ISTORIJI RIJALITIJA: Njegova "biografija" sve bogatija, na muzičku karijeru može da zaboravi!

Nenad Aleksić Ša, popularan rijaliti učesnik i propali reper, privukao je pažnju javnosti, kada je u Zadruzi 4 javno prevario suprugu i ostavio je zbog Tare Simov. Iako je, na samom početku, krio emocije prema Tari, ubrzo je ozvaničio vezu, a najgore je tek usledilo.

Naime, publika je Ša znala po brojnim hitovima, a niko nije ni slutio kako se reper ponaša u svojim vezama i kroz šta njegove partnerke prolaze. U Elitu je ušao ponovo kao oženjen čovek, a sada je u vezi sa dosta mlađom pevačicom, Mionom Jovanović. Njeni roditelji ne žele ni da čuju za njihovu vezu, a reper je dobio epitet "najvećeg bolesnika" u istoriji rijalitija.

Prilikom svađe svađe sa partnerkom, Ša preti napuštanjem rijalitija, zbog čega obezbeđenje ima pune ruke posla. Neprestano idu za njim, a on se kune u sve članove porodice da zaista napušta rijaliti, ne bi li tako privukao pažnju, što mu neretko pođe za rukom.

Nekoliko puta je preskakao ekonomsko dvorište, a potom se vraćao, kao da se ništa nije dogodilo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

 

Takođe, u poslednje vreme je publika primetila da Ša ima običaj da razgovara sam sa sobom. Konstantno ponavlja reči, postavlja sebi pitanja, a onda na ista i odgovara. Ubeđuje sebe da nije bolestan i da mu se drugi igraju sa mozgom, ali da im to neće poći za rukom.

 

 

Kada shvati da mu ništa od toga ne polazi za rukom i da ga Miona totalno ignoriše, Ša krene da divlja i lomi po imanju, ali tako da ne napravi štetu, koja bi ga mogla skupo koštati. Nedavno, tokom svađe sa Mionom, on je prvo bacio svoju bubicu, a potom krenuo da obara sto, ali tako da ništa ne polomi, pa je prethodno sklonio sve sa istog.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

Kako ne sme da se suprotstavi Stanislavu Krofaku, Mioninom bivšem dečku, koji je nedavno ušao u rijaliti, Ša bes uglavnom iskali putem svađa sa slabijim od sebe, pa je tako fizički nasrnuo na Uroša Stanića, kom je psovao majku, a obezbeđenje je momentalno zaustavilo sukob.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

Reper je ubeđen da je on savršen muškarac, pa svaku priliku koristi da to naglasi, ne bi li ubedio sebe, ali i druge u to. Dok Miona hvali svog bivšeg dečka, Ša sebe obasipa komplimentima, a može se reći da je postao glavni predmet sprdnje u Eliti, što je potvrdio i Krofak, koji ne krije da ga Ša uvek nasmeje svojim ponašanjem.

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak

BONUS VIDEO: