ŠA IZLAZI PRAZNIH DŽEPOVA ZBOG MIONE: Prekršio strogo pravilo Velikog šefa, Jovanovićeva ga molila da ČUVA NOVAC!


IZVOR: Republika/M. I. - 13.03.2024 | 18:45


Nenad Aleksić Ša je prekršio pravilo Velikog šefa, Miona na sve načine pokušavala da ga spreči.

Foto: Shutterstock, Pink
ŠA IZLAZI PRAZNIH DŽEPOVA ZBOG MIONE: Prekršio strogo pravilo Velikog šefa, Jovanovićeva ga molila da ČUVA NOVAC!

Aktuelni učesnici Elite, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su danas imali žestoku svađu zbog njenog bivšeg dečka, Stanislava Krofaka, koji se nedavno uselio na imanje i zbog kog im je veza na staklenim nogama.

Ša je danas demolirao imanje, pokušavajući da privuče Mioninu pažnju, a kasnije je otišao u hotel i odbio da ode u popodnevnu emisiju, što je strogo zabranjeno i zbog čega će sigurno snositi sankcije.

Naime, Miona je shvatila da Ša ne dolazi u emisiju, pa je otišla da ga potraži i porazgovara sa njim, a on joj je stavio do znanja da će sabotirati program.

POGLEDAJ GALERIJU

 

- Hajde, dođi, ne inati se - govorila mu je Miona.

- Neću, rekao sam šta sam imao, mi sada treba da budemo najjači, a ti gledaš u nekom drugom pravcu. Ne mogu ja to više, gorim, Miona, shvati. Molio sam te ovih dana, ostavi me - poručio je Ša Mioni.

- Ne glupiraj se, dođi kad ti kažem. Ako ne budeš došao, uvredićeš me - ucenila ga je Miona.

- Ne dolazim, rekao sam ti - odlučio je Nenad Aleksić Ša.

Kako je već dobro poznato, sabotiranje emisija se kažnjava i nema sumnje da će Ša biti novčano kažnjen zbog odluke da ne prisustvuje današnjoj emisiji, a kako večeras sledi emisija "Pitanja gledalaca", videćemo šta će Nenad Aleksić Ša imati da kaže na ovu temu, ali i o odnosu sa Mionom Jovanović, koju je ulazak bivšeg dečka ozbiljno poremetio.

BONUS VIDEO: